Τι λέει ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων για το απαράδεκτο περιστατικό σχετικά με την ενοικίαση φοιτητικής στέγης .....


 Σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο γονέας αναζητούσε φοιτητική στέγη στην πόλη των Ιωαννίνων και την απαίτηση από ιδιοκτήτη την απόκρυψη μέρους μισθώματος από το μισθωτήριο συμβόλαιο ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων δηλώνει . 

Καταδικάζουμε το καταγγελθέν περιστατικό για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και δεν αποτελεί συνήθης τακτική στα συμβόλαια μισθωμάτων .


Η αγορά των ακινήτων είναι ελεύθερη προς διαπραγμάτευση και πάντα μπορούν να ακούγονται προτάσεις και από τις δυο πλευρές στην προσπάθεια μείωσης του μισθώματος ποτέ όμως οι προτάσεις αυτές δεν θα πρέπει να αποκλίνουν από τα πλαίσια της νομιμότητας.


Σίγουρα όμως, δεν θα πρέπει να αμαυρώνουμε την αγορά των Ιωαννίνων από ένα περιστατικό, που δεν αμφισβητούμε την ύπαρξη του και σίγουρα ανάλογα περιστατικά μπορούν να λαμβάνουν χώρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα . 

Θα έπρεπε με την γνωστοποίηση του περιστατικού να γίνει καταγγελία στις αρμόδιες φορολογικές αρχές.


Σε κάθε περίπτωση και για ακόμη μια φορά προτρέπουμε τους γονείς και του νεοεισακτέους να απευθύνονται στα νόμιμα μεσιτικά γραφεία του Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων που βρίσκουν στο site μας www.mesitesioa.gr ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις και να έχουνε μια όμορφη πρώτη εμπειρία με την πόλη μας .  


Οι επαγγελματίες μεσίτες δείχνουνε τον σεβασμό και το ήθος που αρμόζει στους γονείς και στους νέους φοιτητές και πάντα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν μια καλή εικόνα για την πόλη μας . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]