Ιωάννινα:Μία όμορφη γιορτή για τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ»

             


Μια όμορφη γιορτή για τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ» διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Καφέ – Πολιτιστικό Πολυχώρο «Ευτοπία». Μια γιορτή που είχε απ' όλα και διοργανώθηκε με αφορμή τη λήξη των δραστηριοτήτων του «ΠΗΓΑΣΟΥ». Σουβλάκια, κρασί, εδέσματα από τις κύριες του συλλόγου, καλή παρέα, διάθεση στο φουλ και φυσικά πολύ χορό και κουβέντα! 

                Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας για την παρουσία, τη συμμετοχή τους στις πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις μας, τη στήριξή τους όλη τη χρονιά που διανύσαμε και υποσχόμαστε ακόμη καλύτερες και ουσιαστικότερες εκπλήξεις στο μέλλον. 


                Ευχαριστούμε ακόμη για την παρουσία τους στη γιορτή μας το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Αϊβατίδη και Αριστείδη Παππά, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023» κ.κ. Βασίλη Κοσμά και Σπύρο Γκίζα, που επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για θέματα πολιτισμού που αφορούν την πόλη μας. 

                


                Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Ευτοπία» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, καθώς και τις κυρίες Ελπινίκη Μπάρκα και Μαρία Κολιού-Κωστούλα, που είχαν την ευθύνη της οργάνωσης, αλλά και τις κυρίες του συλλόγου, που βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]