ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων:Τι να προσέξουν στην αναζήτηση στέγης οι πρωτοετείς φοιτητές

 


 Σύλλογος μεσιτών Ιωαννίνων :"Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα τεχνολογικά ιδρύματα στην χώρα μας να συγχαρούμε του γονείς και τους νέους φοιτητές που κατάφεραν και πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις  και να καλωσορίσουμε τους νέους φοιτητές στην πόλη των Ιωαννίνων . 


Οι νέοι εισακτέοι θα πρέπει να αναζητήσουν την φοιτητική τους στέγη . Μια διαδικασία που θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων  .


Ποτέ δεν δίνουμε προκαταβολές για να κλείσουμε ένα σπίτι.  

Πάντα ελέγχουμε καλά το σπίτι που θέλουμε να μισθώσουμε ώστε να είμαστε σίγουροι για την ορθή λειτουργία των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών του εγκαταστάσεων . 

Ελέγχουμε για την λειτουργία της θέρμανσης και ρωτάμε να μάθουμε το ύψος των κοινοχρήστων για να έχουμε μια εικόνα για τα συνολικά έξοδα που μπορούν να προκύψουν . 

Κάνουμε πάντα μισθωτήριο γραπτό πέραν του ηλεκτρονικού στο οποίο αναφέρονται κάποιοι πιθανοί όροι όπως πχ. αν ο ιδιοκτήτης θέλει με την παράδοση του μίσθιου κατά την λήξη της μίσθωσης να παραδοθεί βαμμένο όπως το είχε με την έναρξη αυτής . 

Ελέγχουμε λογαριασμούς ύδρευσης και ρεύματος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ξεκινάμε με μηδενική οφειλή στην χρήση τους . 

Να έχουνε εις γνώση ότι το πρώτο μισθωτήριο προστατεύεται από την νομοθεσία με 3ετή διάρκεια ασχέτως αν ο ιδιοκτήτης αναγράφει λιγότερα χρόνια μίσθωσης. 



Γενικά οι εισακτέοι καλό είναι να απευθύνονται στην εύρεση ακινήτου στα οργανωμένα μεσιτικά γραφεία του Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων , ώστε με την εμπειρία τους να αποφύγουν την όποια κακοτοπιά .

Αναζητούν τους νόμιμους μεσίτες στην πόλη των Ιωαννίνων στο site μας mesitesioa.gr  ."



Μπάσιος Θεόδωρος 

Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]