Το Πρότυπο ΓΕ.Λ Ζωσιμαίας Σχολής συγχαίρει τους μαθητές του για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 



Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε σχολές της επιλογής τους. Επιπλέον, ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν υγεία, δύναμη και να απολαύσουν στο έπακρο το νέο συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι στη γνώση, το οποίο ας αποτελέσει την αρχή για μια λαμπρή και επιτυχημένη πορεία με συνεχή εξέλιξη και πρόοδο.

«Η διαρκής προσπάθεια και η συστηματική προετοιμασία των μαθητών του σχολείου μας απέδωσαν καρπούς και ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, οι κόποι και οι θυσίες τους δικαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την πρόσβαση στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αυτοί επιθυμούσαν. Το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, τηρώντας την παράδοση, για μία ακόμα χρονιά, κρατά τα σκήπτρα πανελλαδικά, με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100% και αυτό μας τιμά, μας χαροποιεί και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Καλλιόπη Μπεκιάρη. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι επιτυχόντες μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου μας εισήχθησαν στο Τμήμα Ιατρικής (15 μαθητές), στη Νομική Σχολή (5 μαθητές), σε Πολυτεχνικές Σχολές (Τμήματα: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξη, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης) [40 μαθητές], καθώς και στα Τμήματα Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Βιολογίας, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Βιοτεχνολογίας, Φυσικοθεραπείας, Φυσικής, Χημείας, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Μουσικών Σπουδών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Οικονομικών Επιστημών, Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής, Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) - Όπλα, στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και σε πολλές άλλες.  

Στις αγαπητές μαθήτριες και τους αγαπητούς μαθητές μας, στις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές, θέλουμε ολόψυχα να ευχηθούμε οι σπουδές που έπονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να είναι πλούσιες σε εμπειρίες και προκλήσεις και στη διάρκειά τους να αποκτήσουν την παρακαταθήκη των επιστημονικών και επαγγελματικών εφοδίων, που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. 


Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 

ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΓΕ.Λ. ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]