ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ελένη Θάνου : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη


 ΕΛΕΝΗ ΘΑΝΟΥ: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη



Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη θα είναι η Ελένη Θάνου, η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στα Ιωάννινα, έναν τόπο που αγαπά και σέβεται.


Με αφορμή τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, αναφέρει:


«Έχοντας 23 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας και εκπαιδευτικός, γνωρίζω πολύ καλά την πόλη μου, καθώς και τα προβλήματα των κατοίκων. 


Η απόφασή μου να θέσω για πρώτη φορά τον εαυτό μου στη διάθεση των πολιτών μέσω της υποψηφιότητάς μου με τον επικεφαλής, κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη, που ομοίως διακρίνεται  για την αγάπη που τρέφει για τον τόπο του, την εργατικότητα του, την ομαδικότητα, αλλά και το πολύ σημαντικό έργο που έχει παραγάγει, έχει ως στόχο η  Ήπειρος να γίνει η Περιφέρεια που ονειρεύεται  κάθε Ηπειρώτης.


Η μόρφωση και η επαγγελματική μου εμπειρία με καθιστούν ένα άτομο κοινωνικό, που αναγνωρίζει εύκολα τα προβλήματα, αναζητά τις καλύτερες λύσεις και επιτυγχάνει τους στόχους του. Επομένως, επιθυμώ και μπορώ να συνεισφέρω στη μεταμόρφωση της Ηπείρου σε μία καινοτόμα, σύγχρονη, δημιουργική, πλούσια και με χαρούμενους πολίτες Περιφέρεια. Παράλληλα, επιθυμώ η Ήπειρος να αναδειχτεί πρωτίστως στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.


Διεκδικώ την ψήφο σας για το καλύτερο του τόπου μας, ώστε να εκπροσωπείται από ένα δυναμικό και εργατικό άτομο!  Σας καλώ, επομένως, όλους να συστρατευτούμε για να κάνουμε πράξη όσα πραγματικά αξίζουμε ως Περιφέρεια Ηπείρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]