ΠΓΝΙ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

"Αμισός 2023" Πολιτιστικό διήμερο στη Ν.Σαμψούντα




Στο πολιτιστικό διήμερο, μουσικής, χορού και τραγουδιού   που θα  πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο  (4 & 5 Αυγούστου) στη Ν. Σαμψούντα σας προσκαλούν  η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας,  ο Δήμος Πρέβεζας και ο  Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ».



Σήμερα Παρασκευή στην πλατεία της Ν.Σαμψούντας θα γίνει  παρουσίαση παραδοσιακών ποντιακών τραγουδιών από τους μαθητές του τμήματος εκμάθησης ποντιακής λύρας του Συλλόγου, θα ακολουθήσουν χοροί  Ανατολικού και Δυτικού Πόντου από τους Συλλόγους Αγίου Νικολάου Βόνιτσας , “Διογένης”, Ν.Βίγλας Άρτας και "Αμισός, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί  με ποντιακό παραδοσιακό γλέντι.

Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεργιάνι στην πολιτιστική μας κληρονομιά με χορούς από τη Μικρά Ασία και το Αιγαίο από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου  Αγίου Θωμά και του  Χορευτικού  τμήματος  του Δήμου Πρέβεζας, ενώ θα ακολουθήσει  γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.

Παράλληλα θα γίνουν βραβεύσεις  των μαθητών απ’ τη  Ν.Σαμψούντα που πέρασαν στη  τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχ.έτος 2021-22 και παιδιών που διακρίθηκαν στον αθλητισμό.

                                                                              Ώρα έναρξης 21:30.


Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]