Ζητούνται Πληροφορίες Για Το Θανατηφόρο Τροχαίο Στη Βαλανιδορράχη ,Με Θύμα Έναν 36χρονο Νέα έκκληση της οικογένειας του θύματος

 


Πριν από  λίγες μέρες ένας νέος άνθρωπος   μόλις 36 ετών χάθηκε στην άσφαλτο .

Στις 09-08-2023 το απόγευμα στο 45,5ο χλμ. Ε.Ο.  Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου και τον τραυματισμό του 58χρονου.

H   προανακριτική διαδικασία είναι σε εξέλιξη με την αστυνομία να έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από τον τόπο του δυστυχήματος .


Η οικογένεια του θύματος   που περνά τον δικό της "Γολγοθά "    ζητά πληροφορίες για το εν λόγω τροχαίο.



 Ειδικότερα ,  όπως αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα που λάβαμε ,"η οικογένεια του Παναγιώτη Παππά απευθύνει  έκκληση για τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω από το αγροτικό   και   έκαναν αναστροφή μετά το τροχαίο και έφυγαν προς Πάργα και προς Μεσοπόταμο να δώσουν πληροφορίες στην Τροχαία Πρεβέζης.Παράλληλα ζητούνται πληροφορίες για ένα ανοιχτόχρωμο ΙΧΕ όχημα που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο φέρει χτύπημα στο πίσω αριστερό μέρος   και έφυγε προς Ηγουμενίτσα"

Το   συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου το μόνο που ζητά είναι να δικαιωθεί η ψυχή του 36χρονου  θύματος  και παρακαλεί από καρδιάς τους οδηγούς των οχημάτων που βρίσκονταν σταματημένα πίσω από το αγροτικό όχημα αμέσως μετά το τροχαίο   δυστύχημα  αν γνωρίζουν κάτι να το γνωστοποιήσουν στην Τροχαία Πρέβεζας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]