ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Στα Τζουμέρκα η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» ,Ελένη Βασιλείου

 


Τα όμορφα Τζουμέρκα επισκέφθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη ,Ελένη Βασιλείου .


Οπως σημειώνει η κα Βασιλείου η εν λόγω  ορεινή  περιοχή  των Τζουμέρκων διαθέτει ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, το οποίο κατορθώνει να διατηρεί την αυθεντικότητά του και μια σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.

Με τη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, κατοίκων και φορέων, τα   όποια προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξή της.

Για την περιοχή αυτή που αποτελεί στολίδι για την Ήπειρο έχουν γίνει πολλά  με την Ελένη Βασιλείου να υπογραμμίζει   ότι μπορούν να γίνουν  ακόμα περισσότερα! 


Η κα  Βασιλείου   μετά από συναντήσεις με κατοίκους των Τζουμέρκων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει  τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες της περιοχής αλλά και τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν .Στόχος της παράταξης με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη  και της Ελένης Βασιλείου όπως αναφέρει σε σχετικό post στα social media είναι να στηριχθούν τα Τζουμέρκα ώστε να  εξελιχθούν ακόμα περισσότερο .Το αξίζουν άλλωστε ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]