Μοριοδοτήσεις Στελεχών και Στρατιωτικές Σχολές: Το ΓΕΣ θα διορθώσει τις αδικίες?

 




Επανερχόμαστε έπειτα από αρκετό καιρό με 2 θέματα τα οποία είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση όταν δημοσιεύθηκαν δημιουργώντας πληθώρα ερωτημάτων και γιατί όχι... εκνευρισμό! Είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε αυτό διότι υπήρξε και επικοινωνία μεταξύ Συνδικαλιστικών Ενώσεων. Δεν θα αναφέρουμε το τι ειπώθηκε για ευνόητους λόγους.


Υπενθυμίζουμε το θέμα: https://www.epirus-tv-news.gr/2023/04/blog-post_38.html


Και επειδή η επανάληψη "μήτηρ πάσης μαθήσεως" το ξαναθυμόμαστε:


Είχαμε αναφέρει την κατάφορη αδικία που επικρατεί στην υπάρχουσα μοριοδότηση σχετικά με την αυθαίρετη και άκρως παράνομη διαδικασία όπου μετρούνται οι συντελεστές μοριοδότησης για τους Στρατιωτικούς. Οι συντελεστές δηλαδή πολλαπλασιασμού της Καρτέλας Μοριοδότησης παρουσιάζει πληθώρα ατελειών που εγείρουν άκρως νομικά ζητήματα. Δεν μπορεί για παράδειγμα ο συντελεστής βαρύτητας των Φρουρών Παραμονής να προσμετράται με πολλαπλασιαστή Χ1 και άλλοι λιγότερης σημασίας συντελεστές με πολλαπλασιαστή Χ3! Είναι τελείως αντιφατικό και δημιουργεί το λιγότερο πολλές υποψίες.


Επίσης τα παράπονα των στελεχών τα οποία υπηρετούν σε Λόχους Υποστηρίξεως Στρατιωτικών Σχολών ( Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Σ.Μ.Υ- Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού Σ.Μ.Υ.Ν - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Σ.Σ.Ε κτλ), μάλλον έχουν φουντώσει για τα καλά!


Αναφέρουν πως παρόλο που υποστηρίζουν σε όλες τις ισχύουσες δραστηριότητες τους Σχηματισμούς στους οποίους ανήκουν, δεν λαμβάνουν κανενός είδους μοριοδότησης σε αντίθεση με συνάδελφούς τους που υπηρετούν στα διαφόρων μορφής Επιτελεία των Σχηματισμών.


Οι ερωτήσεις προς το ΓΕΣ πλέον προφανής: Είναι διατεθειμένη η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να αποδείξει ότι νοιάζεται και διορθώνει τέτοιας μορφής και έκτασης αδικίας προς τα στελέχη?


Αλήθεια οι Συνδικαλιστικές Ενώσεις (λόγω και του ντόρου τελευταία), τι γνώμη έχουν για όλα αυτά? Υπστηρίζουν την αδικία ή την νομιμότητα? Ας το αποδείξουν....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]