ΠΓΝΙ:ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

Γιάννης Γκουντέβενος ,Δημήτρης Θάνος ,υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Γκόντα ...Στους δρόμους και στις γειτονιές ακούγοντας τα προβλήματα των πολιτών ...

                                                                      Γιάννης Γκουντέβενος
Παρόλο που βρισκόμαστε στον κατεξοχήν  μήνα των διακοπών το φετινό καλοκαίρι για τους υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές   θα είναι λιγότερο χαλαρό καθώς κινούμαστε   πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς έχοντας μπροστά μας   τις κάλπες του Οκτωβρίου  που θα   αναδείξουν νέους δημάρχους και νέα περιφερειακή Αρχή   και για την περιοχή της Ηπείρου .

Και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ,τα Γιάννενα οι υποψήφιοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες τους και τις συναντήσεις τους με πολίτες προκειμένου να αφουγκραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  στην καθημερινότητά τους ,να τα συζητήσουν μαζί τους και να τα εντάξουν στην ατζέντα της παράταξής τους   ώστε να παλέψουν για μία καλύτερη ζωή των πολιτών .

Στο δρόμο για τις εκλογές και η  παράταξη “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία”,με επικεφαλής τον Νίκο Γκόντα ,έναν από τους δημάρχους που  αναμφίβολα άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του  στην πόλη όταν διετέλεσε δήμαρχος αφού ήταν από τις λίγες παρατάξεις που μίλησε με έργα ...

Για την παράταξη του Νίκου Γκόντα ζητήματα όπως η καθαριότητα,  ο φωτισμός, τα πεζοδρόμια ,τα οδικά δίκτυα κ.α   ήταν προτεραιότητα ,θέματα   απλά και καθημερινά που  είναι αυτά που  αλλάζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών .

                                                                   Δημήτρης Θάνος 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που   επιλέγει ο κ.Γκόντας   για το ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια και είναι όλοι τους άνθρωποι που αγαπούν πολύ  τον τόπο τους ,έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα και θέλουν όλοι μαζί με την στήριξη των πολιτών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να καταφέρουν  με την παράταξη  “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” να    βάλουν την πόλη των Ιωαννίνων σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης γιατί  το δικαιούται .

Ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη των έργων ,την παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο  Γκόντα είναι και δύο νέοι άνδρες με οράματα για μία καλύτερη πόλη και αυτά τα μοιράζονται με τους συμπολίτες τους .

Ο λόγος για τον Γιάννη Γκουντέβενο ,αστυνομικό ,χρόνια κοντά στον πολίτη και τον γνωστό  ρέφερι Δημήτρη Θάνο έναν άνδρα που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει .

Και οι δυό τους από ότι  μάθαμε   την Πέμπτη 3 Αυγούστου βρέθηκαν σε υποβαθμισμένες γειτονιές της πόλης   εκεί που οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα .

Ο Γιάννης Γκουντέβενος και ο Δημήτρης Θάνος πέρασαν από Καλούτσιανη ,Βοτανικό ,Κιάφα και Βρυσούλα όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά όλα όσα κάνουν την καθημερινότητα των πολιτών σε αυτές τις συνοικίες δύσκολη ,να τους μιλήσουν για το όραμά τους και όλα όσα άκουσαν  τα μετέφεραν στον επικεφαλής της παράταξης ώστε η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία στον δρόμο προς τις κάλπες να  πιάσει στο 100% τον  σφυγμό των προβλημάτων της πόλης με στόχο μία καλύτερη πόλη ...

Τόσο ο κ.Γκουντέβενος όσο και ο κ.Θάνος    ακούραστοι θα συνεχίσουν τις επαφές  με τους πολίτες πόρτα πόρτα ,γειτονιά γειτονιά    έχοντας ως οδηγό τους την αγάπη για την όλη των Ιωαννίνων και θα δώσουν   τη δική τους μάχη με την παράταξη  “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία”  για μία  πόλη που θα βγει από τα "σκοτάδια" που την καταδίκασαν περασμένες δημοτικές αρχές ...

Ευχόμαστε καλή δύναμη στον προεκλογικό τους αγώνα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]