Θάνατοι λουόμενων σε παραλίες της χώρας


 Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, 68χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΣΤΕΡΙΑ» Δήμου Χαλκιδέων, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου.


Η 68χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.




Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΥΓΙΑΣ» Μαρμαρίου, 75χρονη ημεδαπή.


Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Από το Λιμεναρχείο Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.




Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ» Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, 76χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.




Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου Κρήτης, 85χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ¨ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]