Λευκή νύχτα και γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα!


 Μπορεί ο  Δεκαπενταύγουστος να  σημαίνει την κορύφωση της τουριστικής περιόδου  ωστόσο στην Πρέβεζα το καλοκαίρι  συνεχίζεται και αναμένεται να είναι μαγικό.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου η  πόλη δεν θα κοιμηθεί αφού για μια ακόμη χρονιά οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου  διοργανώνουν τη Λευκή Νύχτα.

Ποικίλα δρώμενα και  πολλές εκπλήξεις  θα περιμένουν σε κάθε γωνιά του Ιστορικού  Κέντρου τους επισκέπτες,  ενώ οι καταστηματάρχες θα προσφέρουν εκπτώσεις,  δώρα και προσφορές σε όλους όσοι βρεθούν στην πόλη.

Το επόμενο  Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει  το μεγάλο λαϊκό πανηγύρι  τη γιορτή της Σαρδέλας.

Σαρδέλα  στα κάρβουνα, ντόπια κηπευτικά, άφθονο κρασί, χορός και μουσική συνθέτουν  ένα  μοναδικό σκηνικό  σε μια γιορτή που τιμά τη ναυτική παράδοση της Πρέβεζας και είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι  θα συνεχιστεί  και θα είναι ακόμη πιο όμορφο  για όσους και όσες  θα κάνουν λίγο πιο αργοπορημένα τις διακοπές τους, ενώ η Πρέβεζα είναι έτοιμη να τους προσφέρει  άρωμα, γεύσεις και μοναδικά χρώματα  μαζί με το ατέλειωτο γαλάζιο των ακτών της.

πηγή Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]