ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Με ένα μεγάλο πάρτι νεολαίας γιόρτασε η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου


 Με ένα μεγάλο πάρτι νεολαίας γιόρτασε η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου στέλνοντας το μήνυμα ότι νέα γενιά και αυτοδιοίκηση πρέπει να συμπορεύονται.

Η γεμάτη παλμό βραδιά ανέδειξε τους προβληματισμούς των νέων για τη σημερινή κατάσταση του Δήμου με κυρίαρχο την έλλειψη καθαριότητας και την κατάσταση των δημοσίων χώρων. Παράλληλα ανέδειξε το όραμά τους για το αύριο που συγκλίνει απόλυτα με το όραμα της  «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» για τα Γιάννινα του μέλλοντος.

Οι δεκάδες νέοι  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα υποδέχτηκαν το Νίκο Γκόντα και τους υποψηφίους της παράταξης με χαμόγελα αλλά και μία μεγάλη ατζέντα ερωτήσεων και άνοιξαν δημόσιο διάλογο αποδεικνύοντας ότι επιθυμούν να διαδραματίσουν  καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της πόλης.

Το πάρτι νεολαίας πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Γρ. Σακκά, σημείο συμβολικό καθώς οι πεζόδρομοι ήταν ένα από τα δεκάδες μεγάλα έργα που εκτελέστηκαν επί δημαρχίας Νίκου Γκόντα και άλλαξαν ριζικά την εικόνα της πόλης. «Βρισκόμαστε δίπλα από ένα έργο που άλλαξε την μορφή των Ιωαννίνων, παρά την προσπάθεια ορισμένων να βάλουν εμπόδια. Το γεγονός ότι καταφέραμε και κάναμε τα Γιάννινα σύγχρονη πόλη αποδεικνύει ότι μπορούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη» σημείωσε ο Νίκος Γκόντας και κάλεσε τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες, ενώ αναφέρθηκε σε μερικά από τα σημεία του προγράμματος σημειώνοντας ότι είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί το σύστημα πεζοδρόμησης και να γίνει η πόλη φιλόξενη στα ΑμεΑ.


«Κάναμε έργα και θα ξανακάνουμε. Θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για να κάνουμε τα Ιωάννινα ‘Ευρωπαϊκή Πόλη Πρότυπο’ και θέλουμε τους νέους δίπλα μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια. Δυστυχώς υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα που απαιτούν άμεσες και δραστικές λύσεις κι εμείς έχουμε την εμπειρία και τη διάθεση να τα λύσουμε αλλά και να σταθούμε απέναντι σε όσους προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον. Θέλουμε να δώσουμε στους νέους τη δυνατότητα ελπίδας και αισιοδοξίας και να νιώθουν ότι ζουν σε μία πόλη που αγαπάει τους δημότες της», υπογράμμισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε από τους παρευρισκόμενους. 

Τη διάθεση των νέων να έχουν ενεργή συμμετοχή στα κοινά αλλά και στη διαμόρφωση του μέλλοντος εξέφρασε με δηλώσεις του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και τομεάρχης νεολαίας της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Δημήτρης Μπιλανάκης σημειώνοντας: «Κανένας δεν περισσεύει από αυτόν τον αγώνα για να ξαναγίνει ο Δήμος Ιωαννιτών Δήμος πρότυπο, όπως ήταν επί δημαρχίας Νίκου Γκόντα».

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με πολλή μουσική και καλή διάθεση με το Νίκο Γκόντα και την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» να γιορτάζουν με τους νέους το μέλλον της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]