ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Με 3 Ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F. στο Καζακστάν!


 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO I.T.F. 2023 


ΑΣΤΑΝΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ


Με 3 Ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F. από την πόλη Αστανά του Καζακστάν.


Η εθνική ομάδα Ελλάδος κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 που διεξήχθη στην Αστανά του Καζακστάν. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την διοργάνωση με 84 μετάλλια στο σύνολο, 14 χρυσά, 26 αργυρά και 44 χάλκινα, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ανεβαίνοντας στο βάθρο, σε όλα τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.




Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661  για μια ακόμη φορά έδωσε το παρών και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τρείς πρωταθλητές του , μέλη της Εθνικής Ομάδας και Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, στην πρωτεύουσα Αστανά του Καζακστάν από 19-27 Αυγούστου 2023. Πιο αναλυτικά:


Μπαντής Αχιλλέας στην κατηγορία Ανδρών – 64 κιλά, 1 Ασημένιο στο ατομικό αγώνισμα στις μάχες (Sparring)  ένα Χάλκινο στο ατομικό αγώνισμα στις τεχνικές (TuL)


Ντούκα Αικατερίνη στην κατηγορία Γυναικών -57 κιλά. 1 Ασημένιο στο ομαδικό αγώνισμα στις μάχες (Sparring)  ένα Ασημένιο στο ομαδικό αγώνισμα στις εναέριες τεχνικές και 5Η θέση στο ατομικό αγώνισμα της μάχης.


Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία Γυναικών -62 κιλά, 5Η θέση στο ατομικό αγώνισμα της μάχης.



Οι Γιαννιώτες πρωταθλητές προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να πετύχουν τους στόχους τους σε ένα μεγάλο και απαιτητικό πρωτάθλημα σε αυτό το επίπεδο, ενός ακόμη Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 


Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους χορηγούς μας που βοηθήσανε για τη συμμετοχή των αθλητών από τα Γιάννενα σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Την εταιρία στρωμάτων DIMSTEL, την ΒΙΟΖΩΗ Α.Ε. την επιχείρηση καφέ Μώλος, το φανοποιείο Konstantinou, την επιχείρηση Mr.Bolt, την επιχείρηση Ευλογημένο Νηστίσιμο και την επιχείρηση Εκπαιδευτήρια Καμονάς. Χωρίς την στήριξή τους η συμμετοχή των αθλητών θα ήταν αδύνατη. Τώρα όσο αναφορά την αγωνιστική απόδοση των αθλητών είμαι ικανοποιημένος, αν και στόχος μας σε αυτό το παγκόσμιο ήταν να είμαστε στους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων και με τους τρείς αθλητές μας. Σε αυτό το επίπεδο ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος η κάθε διάκριση είναι σπουδαία. Οι γιαννιώτες αθλητές είναι και θα είναι πάντα σε αυτό το επίπεδο. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει με τις διακρίσεις των αθλητών του, τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Έχουμε την ποιότητα αλλά και τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και θα το κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια». 



Από σήμερα ξεκινάει η νέα αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων, ας ευχηθούμε λοιπόν στους Γιαννιώτες πρωταθλητές καλή επιτυχία και αυτή την αγωνιστική χρονιά, σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια και μας γεμίζουν υπερηφάνεια και χαμόγελα με τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιες και διεθνής διοργανώσεις». 


Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» 


Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 


www.acproteas.gr                


www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]