Ηγουμενίτσα:"Δεν παρέσυρα με το αυτοκίνητό μου το μέλος πληρώματος " "Τι είπε ο 42χρονος οδηγός στο epirus-tv-news

 


Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος που εκδόθηκε στις 07/09   στις 2.15 μ.μ αναφέρεται σε περιστατικό παράσυρσης   31χρονου  μέλους πληρώματος πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα Κέρκυρα .

Σε αυτό αναφέρεται :

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 31χρονου μέλους πληρώματος (Ύπαρχος) του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΚΕΡΚΥΡΑ» Ν.Π. 10093.

Συγκεκριμένα Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 42χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε τον Ύπαρχο στον καταπέλτη του πλοίου κατά την φόρτωση του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών εξήλθε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 42χρονος για παράβαση του άρθρου 308 ¨Απλή Σωματική Βλάβη¨ του Π.Κ.""

Με αφορμή το  ανωτέρω δελτίο  Τύπου ο 42χρονος οδηγός με καταγωγή από την Κέρκυρα ,επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα με το epirus-tv-news .gr ζητώντας να   γίνει γνωστή και η δική του τοποθέτηση για το εν λόγω συμβάν .

Αναλυτικά ο 42χρονος επαγγελματίας οδηγόςσε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το epirus-tv-news.gr ,είπε:

"Την Τετάρτη το απόγευμα     έφτασα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας    λίγα λεπτά πριν τις 19.30 που θα έφευγε το πλοίο   για Κέρκυρα  και μαζί  με τον συνοδηγό μου πήγαμε στα εκδοτήρια για να βγάλουμε εισιτήριο .Εκεί  μας ενημέρωσαν πως το πλοίο είχε φύγει .Ετσι   όπως ήταν λογικό δεν βγάλαμε εισιτήριο και αποφασίσαμε να περιμένουμε το επόμενο πλοίο για Κέρκυρα .

Στη συνέχεια  όμως  διαπιστώσαμε πως το καράβι δεν είχε φύγει και μάλιστα είδαμε 2-3 αυτοκίνητα να περιμένουν  για να μπουν .Έτσι πήγα και εγώ πίσω από τα οχήματα αυτά για να μπω και  εγώ στο πλοίο .

Οταν ήρθε η σειρά μου το μέλος του πληρώματος ήρθε από την δική μου πλευρά και μου ζήτησε το εισιτήριο .Τότε του εξήγησα πως δεν είχαεισιτήριο αφού στα εκδοτήρια με ενημέρωσαν πως το καράβι είχε φύγει .Είπα στον υπάλληλο πως θα βγάλω εισιτήριο εντός του πλοίου .Από την πλευρά του ο υπάλληλος μου απάντησε πως δεν μπορώ να μπω στο πλοίο ζητώντας μου να  φύγω.

Τότε έβαλα   την πρώτη ταχύτητα και με το πόδι μου στο συμπλέκτη  ,  άφησα το όχημα να κάνει μία ελαφρά κίνηση χωρίς να κάνω αποσύμπλεξη   θέλοντας απλά  να δώσω να καταλάβει  ο υπάλληλος πως επρόκειτο να μπω στο πλοίο .

Τότε βλέπω τον 31χρονο εντελώς ξαφνικά χωρίς να τον έχω   χτυπήσει  ,αφού δεν άφησα το αυτοκίνητο να κινηθεί   να πέφτει κάτω και να φωνάζει "με πάτησε ,με πάτησε".Μάλιστα  κάνοντας  έρπειν   έβαλε τμήμα του σώματός του κάτω από το επαγγελματικό μου όχημα .Να τονίσω για μία ακόμα φορά πως το   όχημά   μου δεν είχε κινηθεί .Μετά τις φωνές άρχισε να μαζεύεται κόσμος και τότε ήταν που είδα  τον υπάλληλο να προσποιείται πως είχε χάσει τις αισθήσεις του  ενώ διαπιστώθηκε πως ο άνθρωπος είχε σφυγμό .

Ακολούθησε η σύλληψή μου   Ο υπάλληλος διακομίσθηκε  στα ΤΕΠ  Ηγουμενίτσας από όπου εξήλθε  λίγη ώρα μετά  . 

Η διάγνωση στα επείγοντα αναφέρει μόνο εξάρθρωση ώμου και τίποτα άλλο ,ούτε χτύπημα στο κεφάλι ούτε σπάσιμο στα δόντια .  Και αναρωτιέμαι ,πώς  γίνεται ένας άνθρωπος με σπασμένο πόδι όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Ναυτεργατών να ανέβει 2 ορόφους για να καταθέσει;Αν  ο 31χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά γιατί εγώ κατηγορούμαι για απλή σωματική βλάβη ;

Δεν  το χωράει το μυαλό μου αυτό που μου συνέβη ..Βρέθηκα να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έκανα.

Κατάγομαι από την Κέρκυρα και  κάνω πάρα πολύ συχνά το  εν λόγω δρομολόγιο .Έχω μία μικρή επιχείρηση και άρχισε να διαρρέει το όνομά μου στην μικρή κοινωνία κάτι που όπως καταλαβαίνετε  ενδέχεται να πλήξει τη  δουλειά μου αλλά και την προσωπικότητά μου ....για κάτι που το ξαναλέω δεν έγινε έτσι όπως παρουσιάστηκε .

Kαι επειδή όλα είναι ψέμματα αποφάσισα να κινηθώ νομικά σε βάρος του 31χρονου .

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και θα  ήθελα να  γνωστοποιηθούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν"








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]