ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στα Γιάννενα



Οι Οργανώσεις Ιωαννίνων της ΚΝΕ ανακοινώνουν πως στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί 15 και 16 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Λιθαρίτσα, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Απέναντι σε ένα επιλεκτικά ανίκανο κράτος που αφήνει τον λαό απροστάτευτο μπροστά στις φυσικές καταστροφές το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι στην πρώτη γραμμή, για να γίνει πράξη το σύνθημα που επιβεβαιώνεται στον καθημερινό αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα μας «Μόνο ο λαός σώζει το λαό»! Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων που κυβέρνησαν, των δημοτικών και περιφερειακών αρχών που τους στηρίζουν. Ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η πολιτική που ακολουθούν βάζει το κέρδος πάνω από την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων. 

Καλούμε πλατιά τη νεολαία και το Γιαννιώτικο λαό που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή να δείξει την αλληλεγγύη του 

Είναι ώρα λαϊκής δράσης ξανά. Οι επόμενες μέρες είναι δύσκολες για τους κατοίκους αυτών των περιοχών.

Τα είδη που θα συγκεντρώνονται είναι τα εξής: 

- Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια , υπνόσακους. 

- Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς.

- Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη.

- Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας).

- Φακούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]