Αναβίωση της καντάδας στην Πρέβεζα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου



Την αναβίωση ενός παλιού και πολυαγαπημένου δρώμενου,  θα ζήσουν όλοι όσοι βρεθούν στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Όμιλος Μουσικής του 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Όμιλο  Πρέβεζας της UNESCO   αναβιώνουν την Πρεβεζάνικη καντάδα.

Αφορμή για  την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση είναι η εργασία που πραγματοποίησε και παρουσίασε  ο Όμιλος του Σχολείου , με τις μαθήτριες να εντυπωσιάζονται με της πληροφορίες και τις αφηγήσεις των μεγαλύτερων Πρεβεζάνων που συμμετείχαν στις καντάδες.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Ομίλου Μουσικής του  1ου Πρότυπου Γυμνασίου Όλγα Κουρεμένου η βραδιά πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ομίλου για την UNESCO και του επικεφαλής του Ευάγγελου Κατσίμπρα, στο πλαίσιο της διαφύλαξης και ανάδειξης της άυλης πολιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, θα υπάρχουν συμμετοχές -έκπληξη  και  τη μεγάλη μουσική παρέα θα μπορεί να παρακολουθήσει  όποιος επιθυμεί.

Οι κανταδόροι θα περάσουν λίγο πριν τις 9 από την κεντρική  αγορά (στο ύψος του ρολογιού) και θα ανηφορίσουν  την οδό θεοφάνους (προς την Μποτίλια), όπου θα γίνει μια μικρή εισαγωγή από τις μαθήτριες του Ομίλου  και  θα ακολουθήσει ανάλογο μουσικό πρόγραμμα.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]