Περιφερειακός Συνδυασμός. Λάμπρος Γεωργόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου:"Οι δραστηριότητα μας την εβδομάδα που πέρασε"


 



"Οι δραστηριότητα μας την εβδομάδα που πέρασε"

Η περασμένη εβδομάδα ήταν γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους και φορείς από όλη την Ήπειρο.


Σε Μέτσοβο, Χρυσοβίτσα και Περιστέρι, με σεβασμό στην εντοπιότητα του νυν, ενημερώσαμε τον κόσμο πως δίνουμε μια επιλογή, μια (αναγκαία κατ' εμάς) διέξοδο μετά από 21 έτη (εκεί πρέπει να είναι 33...!) ανελλιπούς διακυβέρνησης του τόπου.


 


Στο Κέντρο Υγείας Μέτσοβου όπου είπαμε μία καλημέρα στο εξαιρετικό προσωπικό.


Λίγοι ξέρουν πως και τα 6 Κέντρα Υγείας των Ιωαννίνων ανήκαν στο Χατζηκώστα μέχρι το 2014. Μετά… στην Πάτρα (!). Και δεν νοιάζει κανέναν!

Χωρίς οδηγό, χωρίς πετρέλαιο, χωρίς προσωπικό για ακτινογραφίες, χωρίς αντικατάσταση του προσωπικού που φεύγει, χωρίς ποτέ να καθίσει κάποιος και να ανασχεδιάσει τα αυτονόητα!


Χρειάζεται γνώση πέραν της εντοπιότητας… Και αν δε γίνεται στο Μέτσοβο φαντάζεστε αλλού… Εμείς λέμε #RixeFOS για ένα Περιφερειακό και πραγματικά λειτουργικό Σύστημα Υγείας.



Σε επισκέψεις και συναντήσεις στο  Αθαμάνιο, το Βουργαρέλι και την πόλη της Άρτας 



Στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου.


Όπως το λέει η ξεχασμένη ταμπέλα από το παρελθόν. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Είναι ένα από τα βασικά που θα δείτε με εμάς!



Λέμε #RixeFOS για ένα Πραγματικά Περιφερειακό και πραγματικά λειτουργικό Σύστημα Υγείας.



Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας. Έναν οργανισμό που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό!


Είδαμε, ακούσαμε και συζητήσαμε με εργαζόμενούς του, από τα πλυντήρια και κάθε κλινική, ως την διοίκηση.



Θα πούμε απλά πως το Σύστημα Υγείας φθίνει συνεχώς, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας γίνεται όλο και δυσκολότερη για τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή και φτωχότερη ως επικίνδυνη για τους λήπτες!


Λέμε #RixeFOS 8 Οκτώβρη, για να ασχοληθεί κάποιος επιτέλους με τα αυτονόητα!


Στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης. Η Ήπειρος έχει μακρά παράδοση για τους ανθρώπους της, της Παιδείας.


Υποχρέωσή μας να επισκεφθούμε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης της Ηπείρου. Μετά την Θεσπρωτία και την Άρτα, είχε σειρά ο Νομός Ιωαννίνων όπως και η Περιφερειακή Διεύθυνση.


Η παιδεία εδώ είναι σε καλά χέρια!


Φτάνει οι απόψεις και προτάσεις τους να εισακούγονται. Εμείς ακούσαμε, έχουμε απόλυτη διάθεση να ακούμε και είμαστε εδώ για να συναποφασίσουμε, συνδιαμορφώσουμε και υλοποιήσουμε.

 



Σε συναντήσεις με τη διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου και Ιωαννίνων.


Για εμάς, είναι αναγκαία η δημιουργία Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων όπως και η μόνιμη δημιουργία Βάσης Ορεινής Διάσωσης στα πρότυπα και στο μοντέλο της αντιμετώπισης που έχουν όμοιες με εμάς (αλλά προηγμένες διασωστικά) περιοχές όπως της Βόρειας Ιταλίας και της Αυστρίας.



Στη Θεσπρωτία! 


Επισκεφθήκαμε με τους υποψήφιούς μας το Φιλιάτι, μιλήσαμε με τους κατοίκους, επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο Φιλιατών και συναντηθήκαμε με τον Διοικητή του, με ανθρώπους από τις διοικητικές, τις ιατρικές και τις νοσηλευτικές υπηρεσίες.

 

Στην Ηγουμενίτσα συναντηθήκαμε με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και η επίσκεψη στην πόλη της Ηγουμενίτσας περιελάμβανε επίσκεψη στους ανθρώπους του Δήμου Ηγουμενίτσας.


Το πρόγραμμα μας για το Σάββατο:


- 8:30 Πλαταριά

- 09:00 Σύβοτα

- 09:30 Πέρδικα

- 09:50 Ανθούσα

- 10:00 Πάργα

- 12:00 Καναλλάκι

- 13:30 Πόλη Πρέβεζας, Μύτικας, Κανάλι

- 18:00 Ράχη Άρτας - Ανέζα – Πολύδροσο

- 20:30 Πόλη Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]