Επισκέψεις του Γιάννη Καραμπίνα στις Δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δωδώνης

 


Επισκέψεις του κ. Καραμπίνα και των υποψηφίων της Παράταξης «ΔΩΔΩΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δωδώνης    

Με συνεχείς επισκέψεις στις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δωδώνης καθ’ όλη την περίοδο του Σεπτεμβρίου συνεχίστηκε ο προεκλογικός αγώνας της Παράταξής μας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

Στις επισκέψεις αυτές είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα σημαντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου μας, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης από τη δημοτική αρχή. Οι καθυστερήσεις στην απορρόφηση διασφαλισμένων πόρων και στην υλοποίηση αναγκαίων έργων υποδομών έχουν αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ανάπτυξη του τόπου μας.  

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραμπίνας παρουσίασε πτυχές του προγράμματος της Παράταξης, που έχει σκοπό να φέρει μια νέα αρχή στο Δήμο Δωδώνης.


Μια νέα αρχή στην καθημερινότητα των πολιτών με διαρκείς παρεμβάσεις και βελτιώσεις σε κάθε τομέα κοινής ωφελείας. Μια νέα αρχή στην ανάπτυξη του Δήμου μέσω της ταχείας ωρίμανσης και ολοκλήρωσης έργων Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού. Μια νέα αρχή στη δημιουργία Υποδομών, που θα ενισχύσουν, με περιβαλλοντική ευαισθησία, την οικονομική δραστηριότητα σε κάθε Δημοτική Ενότητα. Μια νέα αρχή στην ανάπτυξη δράσεων ενίσχυσης της Κοινωνικής πρόνοιας και της δημόσιας Υγείας. Μια νέα αρχή στην διακυβέρνηση του Δήμου και στη σχέση του με τους δημότες.




Οι επισκέψεις θα συνεχισθούν τις επόμενες ημέρες και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]