Κατάθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Ενότητα Προοπτικής" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Χρήστο Ντακαλέτση.



 Με μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης της 8 ης Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Προοπτικής» του Δήμου Δωδώνης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Ντακαλέτσης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης της δημοτικής αρχής του Δήμου Δωδώνης στελεχώνουν 175 υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες, οι οποίοι χωρίς πιέσεις, εκβιασμούς ή παζάρια - στοιχεία που χαρακτήρισαν τη διαδικασία κατάρτισης άλλων συνδυασμών στο Δήμο Δωδώνης, όπως και καταγγέλθηκε δημόσια – συμπαρατάχθηκαν στον καλόν αγώνα για να συνεχίσει ο Δήμος Δωδώνης την πορεία προόδου και ανάπτυξης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Κύρια χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της «Ενότητας Προοπτικής» είναι α) η σε ποσοστό άνω του 60% ανανέωση, και ηλικιακή αλλά κυρίως προσώπων, αφού πολλοί συμπολίτες μας αποφάσισαν να εμπλακούν για πρώτη φορά ενεργά στα κοινά και β) η μεγάλη συμμετοχή γυναικών ως υποψηφίων, σε αριθμό που ξεπερνά κατά πολύ το υποχρεωτικό όριο της ποσόστωσης των φύλων.



Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης κ. Ντακαλέτσης τονίζει τα εξής: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική μάχη. Με βλέμμα καθαρό και ηθικό ακμαίο, συνεχίζουμε όπως πάντα: ανεξάρτητοι, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αγκυλώσεις. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνδημότες που πλαισίωσαν την εκλογική μας προσπάθεια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το μεγάλο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής στον τομέα των υποδομών (ύδρευσης και οδοποιίας), στον τομέα του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης μέσω του χωροταξικού σχεδιασμού. Καλούμε τους συνδημότες μας να αποτιμήσουν ψύχραιμα το έργο μας και να μας εμπιστευτούν ξανά. Συνέχεια με προοπτική, είναι το σύνθημά μας σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Συνέχεια πάνω στις στέρεες βάσεις που στήσαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]