Κοινή δήλωση Όλυς Τσουμάνη και Γ. Πρέντζα για την πραγματοποίηση κοινών τηλεοπτικών εμφανίσεων όλων των επικεφαλής υποψηφίων


 Tην ώρα που το λαϊκό εισόδημα τσακίζεται από την φοροαφαίμαξη και την ακρίβεια, την στιγμή που η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η προστασία της λαϊκής περιουσίας βρίσκεται στο έλεος της έντασης των καιρικών φαινομένων από την ανυπαρξία υποδομών και της πολιτικής προστασίας, με τις εργασιακές σχέσεις στους χώρους δουλειάς να παραπέμπουν σε συνθήκες «Μεσαίωνα», οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Ηπείρου και δήμαρχοι του δήμου Ιωαννιτών αποφεύγουν συστηματικά την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση για τα πραγματικά προβλήματα του λαού.


Ως ελάχιστο μέτρο για την ουσιαστική ενημέρωση του λαού ζητάμε κοινή τηλεοπτική εμφάνιση όλων των επικεφαλής υποψηφίων, ξεχωριστά σε περιφέρεια Ηπείρου και δήμο Ιωαννιτών, σε διακαναλική όσο και σε  συζητήσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης μας.


Η αντιπαράθεση για τους όρους και τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης αυτών των συζητήσεων είναι αποπροσανατολιστική και αποσκοπεί στο να μην γίνουν. Πρόκειται για απαράδεκτη στάση και συνειδητή επιλογή με στόχο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στα «βουβά», επιλογή που ταυτόχρονα τους εξυπηρετεί ώστε να μην αποκαλυφθούν οι συγκλίσεις τους στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]