Αναβαθμίζεται και το ΤΕΠ του Χατζηκώστα

 


Δημοπρατήθηκε το έργο για την επιλογή αναδόχου κατασκευής αναφορικά με την  «Αναβάθμιση –Ανακαίνιση-Εκσυγχρονισμός & Αναδιαρρύθμιση Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) για τρία (3) Νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ συμπεριλαμβανομένου του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» συνολικής εκτιμώμενης αξίας 3.374.165,21 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Η Διακήρυξη προκηρύχθηκε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε  (ΤΑΙΠΕΔ) σε συνέχεια συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του  Νοσοκομείου και της 6 ΥΠΕ υπό την καθοδήγηση του Διοικητή κ.Καρβέλη ο οποίος είχε και τον συντονισμό του εγχειρήματος για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών. 

Σημειώνεται ότι το εν λόγω έργο εντάσσεται στο πλαίσιο ανακαίνισης των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείων της χώρας, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το 2025.

Η εν λόγω παρέμβαση θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση των επειγόντων περιστατικών στο Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», θα αναβαθμίσει, εκσυγχρονίσει και ανακαινίσει τους υφιστάμενους χώρους με αποτέλεσμα  την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]