ΛΑΣΥ Βορείων Τζουμέρκων:Οι Τζουμερκιώτες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους...


 Οι Τζουμερκιώτες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, μόνο αν πιστέψουν στη δύναμή τους, αν εμπιστευθούν με την ψήφο τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Στη σημασία του οργανωμένου αγώνα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ικανοποίηση των αναγκών του λαού, κόντρα στη μοιρολατρία που καλλιεργούν οι επίσημοι, ανεπίσημοι και δήθεν «ανεξάρτητοι» εκλεκτοί των αστικών κομμάτων στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Λεωνίδας Λεοντάρης, κατά τη συζήτησή του την περασμένη Κυριακή με κατοίκους στις περιοχές της Πλατανούσας και των Κατσαναχωρίων.

Επισήμανε ότι, αν οι Τζουμερκιώτες θέλουν να καλυτερέψουν οι συνθήκες ζωής τους, πρέπει να πιστέψουν στη δύναμή τους, ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα του πατραϊκού λαού, ο οποίος, τα τελευταία εννέα χρόνια, δίνει έναν δύσκολο, αλλά δίκαιο αγώνα στο πλευρό του κομμουνιστή δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Έναν αγώνα που, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας των δήμων και την υποχρηματοδότηση, έχει αποφέρει πολλούς καρπούς. Ένα σπουδαίο έργο. 


Μεταξύ άλλων, η δημοτική Αρχή, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, προχώρησε σε μείωση ανταποδοτικών τελών, με ταυτόχρονη απαλλαγή τελών σε 12 κατηγορίες συνδημοτών, εξασφάλισε τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, από και προς το κέντρο της Πάτρας, συγκρότησε και λειτουργεί το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης και φροντιστήριο ξένων γλωσσών, για παιδιά οικονομικά αδύνατων οικογενειών και προχώρησε, με πρωτοπόρους τους εργαζόμενους του δήμου, στη συντήρηση δρόμων και πεζοδρόμων άνω των 300 χιλιομέτρων!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]