Με αέρα νίκης η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τα Βόρεια Τζουμέρκα»




Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και παθιασμένο πλήθος πολιτών του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και των Ιωαννίνων ευρύτερα, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου «Du Lac» στα Ιωάννινα, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τα Βόρεια Τζουμέρκα» κ. Λάμπρος Τραγουδάρας παρουσίασε τους υποψηφίους και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για αλλά στα Βόρεια Τζουμέρκα και έδωσε το «σάλπισμα» της νίκης στις 8 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, κατά την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός και το πάθος, σε μια ανεπανάληπτα ογκώδη συγκέντρωση που έρχεται να «ταράξει τα νερά» της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Λάμπρος Τραγουδάρας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας απόψε με γεμίζει χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη σε όλους και όλες εσάς που μας τιμάτε, σε όλες και όλους εσάς που μας αγκαλιάζετε και στέκεστε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα για πρόοδο και αλλαγή στο δήμο μας. Η πολυπληθής αυτή συγκέντρωση στέλνει το εκκωφαντικό μήνυμα για μια μεγάλη νίκη στις 8 του Οκτώβρη. Η νίκη είναι κοντά όπως βλέπετε και εσείς. Και η νίκη θα είναι μεγάλη».


Από την παρουσίαση των υποψηφίων τόσο για το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και για τα Τοπικά Συμβούλια, έγινε ευρέως γνωστό ότι το ψηφοδέλτιο του κ. Τραγουδάρα απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους, ενεργούς πολίτες, έμπειρους αυτοδιοικητικούς, καταξιωμένους επιστήμονες και βιοπαλαιστές κάθε ηλικίας με σπουδαία και πολυσχιδή προσφορά στη τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]