Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία:Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας, Μπάφρα και Νεοκαισάρεια


 Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας

Την Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας επισκέφτηκε χθες ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νίκος Γκόντας και μέλη της παράταξης, όπου συζήτησαν τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. 

Η λυπηρή διαπίστωση ότι από την εποχή της Δημαρχίας του κ. Γκόντα μηδαμινά έως ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει ήταν κοινή, με το Γκόντα να δεσμεύεται ότι το ζήτημα των Λαϊκών θα είναι πρώτη προτεραιότητα στην επόμενη δημοτική περίοδο αν οι συμπολίτες μας εμπιστευτούν.


Εν συνεχεία, ακολούθησε περιοδεία στη γύρω περιοχή συνομιλώντας με πολίτες από τους οποίους άκουσε τα προβλήματα της γειτονιάς, δηλώνοντας ότι χρέος όλων μας είναι να είμαστε δίπλα στην κάθε γειτονιά και στον κάθε πολίτη για θέματα όπως καθαριότητα, πεζοδρόμια, φωτισμός κλπ.



Επίσκεψη σε Μπάφρα-Νεοκαισάρεια

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νίκος Γκόντας και μέλη της παράταξης περιόδευσαν στις τοπικές κοινότητες της Μπάφρας και της Νεοκαισάρειας όπου συνομίλησε επί μακρόν για τα προβλήματα της περιοχής. Κορυφαίο αίτημα των συμπολιτών μας υπήρξε το γνωστό θέμα αντιπλημμυρικών μέτρων που κρίνονται αναγκαία για την περιοχή σε συνδυασμό με την έλλειψη έργων και υποχρηματοδότηση των τοπικών κοινοτήτων σε σχέση με την περίοδο που διετέλεσε Δήμαρχος Ανατολής ο αείμνηστος Γιάννης Εμμανουηλίδης.

Ο κ. Γκόντας δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση σε συνδυασμό με την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει στο παρελθόν, ενώ ευχαρίστησε θερμά  τον κόσμο για την υποδοχή και την φιλοξενία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]