Σωματείο Εργαζομένων στη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ:Κάλεσμα αλληλεγγύης ...για τις άμεσες ανάγκες των πλημμυροπαθών σε πόσιμο νερό


 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ»


ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Μόνο ο λαός σώζει το λαό. Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους Νομούς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών, που δοκιμάζομαι από τις φυσικές καταστροφές. 

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες, η κατάσταση στις περιοχές που επλήγησαν είναι δραματική. Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας ανείπωτης καταστροφής. Ήδη από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία μετράμε απώλειες ανθρώπινων ζώων, καταστροφές σπιτιών, περιουσιών. Χωριά σε ολόκληρη τη Θεσσαλία πνίγονται από την ανυπαρξία του Κρατικού Μηχανισμού, την ανυπαρξία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων.

Γι’ αυτό και εμείς οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «ΖΑΓΟΡΙ», μετά από αίτημα της εργοδοσίας να εργαστούμε την Κυριακή 10-9ου, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των πλημμυροπαθών σε πόσιμο νερό, που τόσο πολύ ανάγκη έχουνε και παρά το γεγονός ότι με απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης δε δουλεύουμε την Κυριακή, το Δ.Σ. του Σωματείου παίρνουμε την ευθύνη να καλέσουμε τους συναδέλφους, δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στους πλημμυροπαθείς να δουλέψουμε έκτακτα αυτή την Κυριακή.


Για τη Διοίκηση


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Παντούλας Θεόδωρος Ιωάννης Παππάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]