Ιωάννινα:Το ...."γκέτο" σε γειτονιά της πόλης ,η αγανάκτηση των πολιτών ....και η αδιαφορία των αρχών

 Προβληματισμό  προκαλεί post συμπολίτη μας στο facebook για την απρόκλητη επίθεση με πέτρες που δέχθηκε  χθες το πρωί στην περιοχή του βιολογικού, όπου ο άνθρωπος   ως ελεύθερος επαγγελματίας   χρειάστηκε να περάσει από εκεί   για να πάει   να κάνει μία δουλειά .

Οπως αναφέρει εντελώς ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά του 12  με 15 παιδάκια και άρχισαν να πετούν πέτρες στο επαγγελαμτικό του όχημα .

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε  τραυματισμός αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα .

"Οι υλικές ζημιές που  μου προκάλεσαν στο αυτοκίνητο είναι το μικρότερο κακό (ένα σπάσιμο στο παρμπριζ ,λακκούβες στον ουρανό και στην δεξιά πλευρά)

Το σημαντικότερο είναι η ψυχολογική ζημιά που προακαλείται στους πολίτες αφού δεν νοιώθουν ασφάλεια ."αναφέρει μεταξύ άλλων ο συμπολίτης μας   στη   σχετική ανάρτηση ,ζητώντας από τους  αρμόδιους να σταματήσουν  επιτέλους  να δείχνουν ανοχή   και να εφαρμόσουν επιτέλους ότι ορίζει ο νόμος ώστε οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς.

Δυστυχώς η  προβληματική κατάσταση που επικρατεί στον βιλολογικό που έχει μετατραπεί σε "γκέτο" είναι γνωστή σε όλους σε αυτή την πόλη ...

Και ;Τί γίνεται ;Τίποτα ...Αν χρειστεί κάποιος   να περάσει από αυτή την πλευρά της πόλης θα πρέπει να έχει μαζί του σωματοφύλακες ;

Στην περίπτωση του συμπολίτη  μας οι πρωταγωνιστές   ήταν παιδιά, ποιος εγγυάται όμως πως δεν θα υπάρξουν ανάλογα περιστατικά με πρωταγωνιστές ενήλικες;

Δυστυχώς το   χθεσινό περιστατικό δεν είναι το μοναδικό ...Και θα ακολουθήσουν και  άλλα   αν δεν σταματήσει  η λογική των αρμοδίων   του "τι να κάνουμε ","δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ".

Τα συμβάντα θα καταγράφονται    από την Αστυνομία και οι πολίτες θα παίρνουν απλά το αντίγραφο ...

  Και η ζωή θα συνεχίζεται με τους  πολίτες να  φοβούνται δυστυχώς ....να κινούνται μέσα στην πόλη τους ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]