Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς -Συγκινητική η ανταπόκριση δημοτών του Δήμου Δωδώνης

 


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση δημοτών του Δήμου Δωδώνης και ορισμένων επιχειρήσεων και φορέων, στην πρόσκληση του Δήμου για τη συγκέντρωση βοήθειας, για τους πλημμυροπαθείς πολίτες της Θεσσαλίας.

Ήταν μια πρωτοβουλία που ήρθε σε πέρας μέσα από την απευθείας συνεργασία του Δήμου Δωδώνης και των πληγέντων Δήμων της περιοχής της Θεσσαλίας, οι οποίοι ζητούν συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης. Η συγκέντρωση της βοήθειας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (21/09) και τις επόμενες ώρες τα είδη που συγκεντρώθηκαν, θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές. 

Ο Δήμος Δωδώνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους μεμονωμένους συμπολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν από το υστέρημά τους, καθώς και ιδιαίτερα την εταιρεία «ΜΠΛΕΤΣΑΣ-Τεχνολογία Ζωοτροφών Α.Ε.» που αγόρασε και προσέφερε εμφιαλωμένο νερό, το Φαρμακείο Τεφτίκ Χρήστος-Θωμάς, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Τύριας-Μπαουσιών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασέας και Άρδοσης, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αβγού, τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Αρτοπούλας «Ο Άγιος Κοσμάς» και την Τοπική Κοινότητα Μελιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]