ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Λ. Ζαρκάδας : «Μαζί θα αλλάξουμε το Ζαγόρι, Μαζί Θα Συνεχίσουμε» - Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του συνδυασμού




Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαγορίου Λευτέρης Ζαρκάδας, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους & Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.


 


Φίλοι, υποστηρικτές και υποψήφιοι  της παράταξης ‘’Συμμαχία για το Ζαγόρι’’ κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, γεμίζοντας τόσο την αίθουσα του ξενοδοχείου, όσο και το φουαγιέ, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα και φορείς της αυτοδιοίκησης.

 


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ανέβηκε στο βήμα, στέλνοντας μήνυμα από την κατάμεστη αίθουσα και το γεμάτο φουαγιέ του ξενοδοχείου, πως Μαζί θα αλλάξουμε το Ζαγόρι, Μαζί Θα Συνεχίσουμε.

 



‘’Κυρίες και κύριοι, Ζαγορίσιες και Ζαγορίσιοι, είμαι ευγνώμων για την παρουσία, την αγάπη και την στήριξή σας, για την θέληση και την αυταπάρνηση να πάμε το Ζαγόρι μπροστά! Αυτό είναι το συμβόλαιο τιμής που θέλω να υπογράψω σήμερα μαζί σας και την υπογραφή μου την τιμώ πάντα.

Σήμερα δίνεται η αφετηρία για έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα που για το καλό του τόπου πιστεύω θα τον κερδίσουμε.

Είμαστε λοιπόν εδώ, μια ομάδα έτοιμη να δώσει την μάχη και να την κερδίσει.



 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή που μου κάνατε και την δύναμη που μου δίνεται. Η συμμετοχή σας είναι μήνυμα νίκης. Προχωράμε όλοι μαζί για το Ζαγόρι μας. Συνεχίζουμε μέχρι την τελευταία ώρα. Καλή δύναμη.’’


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]