Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες ανοίγει η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»

 


Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες ανοίγει η «Ανεξάρτητη  Δημοτική Πρωτοπορία» μέσω πλατφόρμας στην οποία μπορούν οι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών να καταθέτουν τις προτάσεις τους για την περιοχή που επιθυμούν ή για το σύνολο του Δήμου.

Μέσω της φόρμας, που είναι απλή και μπορεί να συμπληρωθεί σε λίγα μόλις λεπτά, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα συνδρομής στη διαμόρφωση ενός Δήμου, όπως ακριβώς τον οραματίζονται, στα πλαίσια της δημοκρατίας και της άμεσης συνεργασίας με τους δημότες.  Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα αποτελέσουν μέρος της βάσης δεδομένων που ήδη έχει δημιουργήσει η παράταξη καταρτίζοντας το πρόγραμμα της πενταετίας «2023-2028». 

«Θέλουμε τους δημότες στενούς μας συνεργάτες ώστε μαζί να αλλάξουμε την πόλη μας και να την κάνουμε μια ‘Ευρωπαϊκή Πόλη Πρότυπο’. Ο Δήμος Ιωαννιτών ανήκει στους πολίτες και η κάθε πρόταση, μικρή ή μεγάλη, έχει ουσιώδη σημασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και μέσα από αυτόν τον ανοιχτό διάλογο και την άμεση συμμετοχή των πολιτών στα κοινά θα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και να είμαστε αποτελεσματικοί από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας δημαρχιακής θητείας» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας.

Η φόρμα, στην οποία οι κάτοικοι μπορούν να συμπληρώνουν τις προτάσεις τους για την πόλη, είναι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tinyurl.com/rbpcwzbt



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]