Λαμία:Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση πατέρα και γιου -Σώος ο γιος ,νεκρός ο πατέρας -Ομολόγησε πως τον σκότωσε πάνω σε καβγά

 



-Όπως φέρεται να είπε   ο γιος μέσα στη σύγχυσή του στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και πάνω σε συμπλοκή  σκότωσε  τον πατέρα του 


Σε άθλια κατάσταση εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν νεκρός ο πατέρας του…


Μόνος του χωρίς τον 65χρονο πατέρα του, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην ορεινή Φωκίδα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26/9/23) ο 38χρονος από την Άρτα που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη (20/9).


Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 38χρονος γύριζε μόνος του τα τελευταία τουλάχιστον τρία 24ωρα στην περιοχή όπου τον είδε βοσκός πλησίον του Δαφνοχωρίου.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν και στα γύρω χωριά όπου ο 38χρονος αναζήτησε λίγη τροφή από κτηνοτρόφους σε ποιμνιοστάσιο. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ενώ είχε εντοπιστεί νωρίτερα και το μαύρο Peugeot με το οποίο ο 65χρονος είχε μεταβεί από την Άρτα στη Λαμία για να παραλάβει τον γιο του από το Νοσοκομείο και στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο 38χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος έδειξε στη συνέχεια που βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος δυστυχώς είναι νεκρός. Όπως φέρεται να είπε μέσα στη σύγχυσή του στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και πάνω σε συμπλοκή τον σκότωσε. Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε αρκετά πιο μακριά σε δασικό δρόμο χτυπημένος, αλλά και δαγκωμένος από άγρια ζώα που υπάρχουν στην περιοχή. Μετά την πράξη του ο 38χρονος περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο μέχρι που έμεινε από βενζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο, όπου τελικά εντοπίστηκε.

πηγή lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]