ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ioannina Lake Festival :Αναβάλλονται οι σημερινές συναυλίες

 


Η διοργάνωση του Ioannina Lake Festival βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ΜΗ διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης.    

Οι συναυλίες της Μαρίζας Ρίζου, του Πάνου Βλάχου και των υπολοίπων καλλιτεχνών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σήμερα, στο πλαίσιο του lake festival αναβάλλονται. 

Η κακοκαιρία «Daniel», που πλήττει τη χώρα με αποτέλεσμα τις ανυπολόγιστες καταστροφές που έχει δημιουργήσει, σε συνδυασμό με τις ρυπές ανέμου που σε τοπικό επίπεδο δυσχεραίνουν το έργο καλλιτεχνων- τεχνικών- εθελοντών, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης σημερινής συναυλίας.

Οι κάτοχοι των φυσικών εισιτηρίων της σημερινής ημέρας μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους από τα σημεία που τα προμηθεύτηκαν. 

Για τους κατόχους ημερήσιων εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας more, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από πλευράς διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους κατόχους διημέρου και τριήμερου εισιτηρίου η μερική επιστροφή χρημάτων θα γίνεται από Τρίτη έως και Παρασκευή στο κέντρο Νέων Ηπείρου (Καπλάνη 10) 10:00 - 14:00 ή κατόπιν συνεννόησης.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κι ευχαριστούμε για την κατανόηση του γεγονότος που μας ωθεί στην ενέργεια αυτής της ανακοίνωσης.

Για την αυριανή ημέρα θα επιστρέψουμε με νεότερη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]