ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Το συγκινητικό ...."αντίο" του Iτς Kαλέ cafe μετά από 17,5 ολόκληρα χρόνια ....


 Ένα μαγαζί κόσμημα για την πόλη των Ιωαννίνων ,ένα μαγαζί σημείο αναφοράς ...ρίχνει αυλαία μετά από 17,5 ολόκληρα χρόνια ...

Σε σχετικό post στο facebook     όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων μία κυβερνητική απόφαση, χωρίς καμία απολύτως βάση και λογική, ήρθε να βάλει τέλος στο μαγαζί που μας  συντρόφευε με σεβασμό και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια.....

 

Αναλυτικά το σχετικό post αναφέρει :

Ήρθε δυστυχώς η ώρα, μετά από 17,5 ολόκληρα χρόνια, να αποχαιρετιστούμε και να κλείσει η πόρτα του Ιτς Καλέ που αποτελούσε αγαπημένο στέκι για πολλούς από εσάς.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει λόγω ανωτέρας βίας. Μία κυβερνητική απόφαση, χωρίς καμία απολύτως βάση και λογική, ήρθε να βάλει τέλος στο μαγαζί που σας συντρόφευσε με σεβασμό και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο για 59 αναψυκτήρια και εστιατόρια σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας κάθε άλλο παρά διαφανής ήταν, αφού οι περισσότεροι εν ενεργεία ενοικιαστές των χώρων δεν είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής λόγω των επαίσχυντων όρων.

Δεν μας δόθηκε καμία απολύτως ευκαιρία συμμετοχής, ώστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε το μαγαζί που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε και να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αυτά τα 17,5 χρόνια. Τα χαμόγελά σας ήταν η καλύτερή μας ανταμοιβή και η κατ’ εξακολούθηση επίσκεψή σας η καλύτερη αναγνώριση της δουλειάς μας.

Δε θα πούμε αντίο… θα πούμε εις το επανιδείν γιατί οι δρόμοι μεταξύ φίλων δεν χωρίζουν ποτέ για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]