Η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα -Αγωνιστικό Μέτωπο για τη μη διεξαγωγή debate

 


Οι παρατάξεις: «Γιάννενα Νέα Εποχή» (παράταξη Παπαγεωργίου), «Ενότητα πολιτών Νέα Γιάννενα» (παράταξη Μπέγκα) και Ιωάννινα_2023 (παράταξη Καλογιάννη) αρνήθηκαν την διεξαγωγή κοινής τηλεοπτικής εμφάνισης και διαλόγου μεταξύ όλων των υποψήφιων Δημάρχων σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης. 

Δεν θέλουν να μιλήσουν ανοιχτά και να αντιπαρατεθούν για τα επίδικα των επικείμενων δημοτικών εκλογών, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης και γενικά για την διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών λόγω της εμπλοκής τους στην διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών σε διάφορες δημοτικές περιόδους. 

Η μόνη λύση είναι η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που χρόνια τώρα εφαρμόζεται από τις δημοτικές αρχές στον Δήμο Ιωαννιτών. Στις 8 του Οκτώβρη στηρίζουμε - ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», το ψηφοδέλτιο της ενότητας, αντίστασης και ανατροπής για να ανοίξει ο δρόμος των συνολικότερων αλλαγών υπέρ της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των λαϊκών στρωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]