Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων /Σεμινάριο με θέμα "Οικονομία και κοινωνία" Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου


 To Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επανεκκινεί τη διοργάνωση της σειράς ανοιχτών σεμιναρίων/διαλέξεων με τίτλο «Οικονομία και Κοινωνία», και σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση σύγχρονων οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων. Επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας, συναδέλφων οικονομολόγων, καθώς και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων. Η σειρά αυτή έρχεται ως συνέχεια των επιτυχημένων προηγούμενων σεμιναρίων που διοργάνωσε το Εργαστήριο και το Τμήμα και θεωρούμε ότι συμβάλουν στην ουσιαστική διασύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την τοπική κοινωνία.


Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν ένα forum ανοιχτής συζήτησης και προβληματισμού και απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν με ζητήματα της τρέχουσας ελληνικής πραγματικότητας. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις εγχώριες και διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, τις εργασιακές σχέσεις και την αγορά εργασίας, τη διαμόρφωση και άσκηση κοινωνικής πολιτικής, τη φτώχια, την ανισότητα και τον κοινωνικό αποκλεισμό, κλπ. 


Το 1ο σεμινάριο της νέας σειράς «Οικονομία και Κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός και Οικονομικά των Νοικοκυριών». Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής Νικόλαος Φίλιππας (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και ο Καθηγητής Γεώργιος Πάνος (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο email aesplab@uoi.gr ή τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο υποστήριξης του Εργαστηρίου κ. Αποστόλη Τσιούρη στο 26510 05929. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]