Αντιπολεμική Συναυλία Φοιτητικών Συλλόγων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 




Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φυσικού, Χημικού, Μαθηματικού, Ιατρικής, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών και Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν μεγάλη αντιπολεμική συναυλία την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη στις 13:00 στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συναυλία που στόχο έχει να εκφράσει μαζικά και αγωνιστικά την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και συνολικά τους λαούς θύματα των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και πολέμων, συμμετέχουν οι καλλιτέχνες «ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ», RAIBO και Yinname The Band! Στη συναυλία συμμετέχουν παρουσιάζοντας τη δουλειά τους οι ομάδες του Πολυχώρου των Φοιτητικών Συλλόγων που συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την επιτυχημένη λειτουργία του, αποτελώντας πολιτιστική διέξοδο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η μαζική συμμετοχή νεολαίας, εργαζόμενων και λαού στα μεγάλα συλλαλητήρια, οι πολύμορφες δράσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό τοποθετούν τον λαό μας στη σωστή πλευρά της ιστορίας! Ενώνοντας τις φωνές μας με τους λαούς όλου του κόσμου για «λευτεριά στην Παλαιστίνη»!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ- ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!

Απαιτούμε:

Να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Γάζα!

Να σταματήσει κάθε υποστήριξη στην κυβέρνηση Νατανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ

Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μην δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να φύγουν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά»

Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος- δολοφόνο του Ισραήλ

Να μην προχωρήσει η ελληνική εμπλοκή   στο ισραηλινό σχέδιο που προβλέπει την απορρόφηση εκτοπισμένων παλαιστίνιων από την Ελλάδα

Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]