Να αντιμετωπιστεί αμέσως και σε μόνιμη βάση το πρόβλημα υδροδότησης στο Αμπελοχώρι Βορείων Τζουμέρκων


 Ανακοίνωση Λαϊκη Συσπείρωση Βόρειων Τζουμέρκων 


Εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα, έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότησης της τοπικής κοινότητας Αμπελοχωρίου, με αποτέλεσμα το νερό να έχει καταστεί ακατάλληλο για πόση.

Η προκλητική κωλυσιεργία που επιδεικνύει ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων στο να αντιμετωπίζει τόσο σημαντικά προβλήματα το ταχύτερο δυνατό και βάσει όλων των κοινώς αποδεκτών προδιαγραφών, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι ο δρόμος της άκριτης πειθάρχησης στις αντιλαϊκές επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκάστοτε κυβερνήσεωνκαθώς και στο αντιδραστικό πλαίσιο λειτουργίας των δήμων που τους θέλει υποστελεχωμένους και υποχρηματοδοτούμενους, οδηγεί στην παγίωση της απαράδεκτης κατάστασης που αφήνει το λαό ανυπεράσπιστο στο έλεος στοιχείων της φύσης και τις καταστροφές των ακατάλληλων και ελλειμματικών υποδομών.


Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα επιτρέψει να διαχέεται άλλο ο εφησυχασμός που καλλιεργούν οι διοικούντες το δήμο -με τις πλάτες και της Περιφερειακής Αρχής ασφαλώς -περί ικανότητάς τους στο διοικείν. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά, κατατάσσοντας τους στην αντίπερα όχθη· μαζί με αυτούς που υπηρετούν μέχρι κεραίας την αντιλαϊκή πολιτική του αστικού κράτους, μαζί με αυτούς που ποντάρουν πολλά στην εμπέδωση της αντίληψης των μειωμένων απαιτήσεων, μαζί με αυτούς που δεν εξασφαλίζουν τα απαραίτητα στο λαό, τσαλαπατώντας τη ζωή του.


 Το πρόβλημα στο τοπικό δίκτυο υδροδότησης πρέπει να λυθεί αμέσως και χωρίς τις γνωστές προχειρότητές τους, στις οποίες επιδίδονται όταν καλούνται να καλύψουν ακόμη και τις στοιχειώδεις ανάγκες των συνδημοτών μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]