Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία το επετειακό πρωτάθλημα Μπριτζ


 Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επετειακό πρωτάθλημα Μπριτζ για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων λειτουργίας του Αγωνιστικού Μπριτζ Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο "Grand Serai Congress & Spa" από 16-19 Νοεμβρίου. Στην πόλη μας υποδεχτήκαμε περισσότερους από 350 αθλητές και συνοδούς  από όλη την Ελλάδα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και γιόρτασαν μαζί μας στο επετειακό μας πρωτάθλημα! Το πρωτάθλημα περιλάμβανε αγώνες Ομάδων “Open” και αγώνες ζευγών “Open”, “1-9”, “1-6”. Την διεύθυνση και διαιτησία των αγώνων πραγματοποίησαν η κ. Μήτση Γεωργία και ο κ. Μεσθενέας Γεώργιος με την βοήθεια του κ. Νυδριώτη Μαριου και του κ. Χηνάρη Μιχάλη, που με την εμπειρία τους και τον επαγγελματισμό τους εξασφάλισαν, όπως πάντα, την ποιοτική διεξαγωγή των αγώνων υψηλής βαθμίδας.



Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, εκπρόσωποι των οποίων παρευρέθηκαν καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και συνέβαλαν με τη βοήθεια τους στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης!



Στην κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου παρευρέθησαν ο κ. Γοργόλης Βασίλειος, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, ο κ. Τσόλης Νίκος, εκπρόσωπος του Δήμου, ο κ. Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Προέδρος της Ελληνικής Ομοσοπνδίας Μπρίτζ και ο κ. Καραγιαννόπουλος Λάζαρος, πρόεδρος του Αγωνιστικού Μπρίτζ Ιωαννίνων. Από όλους τονίστηκε το πόσο σημαντικό είναι για την πόλης μας να έρχεται όλος αυτός ο κόσμος και να γνωρίζει την ομορφιά της ευρύτερης περιοχής στα πλαίσια του αθλητικού τουρισμού, όπως επίσης το πόσο σημαντικό είναι για το μπριτζ, ως πνευματικό άθλημα, να έχει τόσο μεγάλη προβολή λόγω της πολύ μεγάλης επιτυχίας της διοργάνωσης. Ο Αντιδημάρχος Δήμου Ιωαννιτών, Βάββας Φώτη χαιρετώντας τη διοργάνωση στην επίσημη έναρξη των αγώνων δήλωσε εντυπωσιασμένος με το πλήθος των αθλητών και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την εκδήλωση! Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ιωαννινων, κ Γοργόλης Βασίλειος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κώστας, οι οποίοι μαζί με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ κ. Αθανασιάδη Αλέξανδρο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Μανούση Λυδία, Γενική Γραμματέα και τον κ. Δόνο Βασίλη προηγούμενο πρόεδρο του ΑΜΙ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το μέγεθος και την αρτιότητα της διοργάνωσης και απένειμαν τα έπαθλα στους ενθουσιασμένους αθλητές οι οποίοι σκέφτονται και προετοιμάζουν ήδη την επόμενη επίσκεψη τους στην πόλη μας!



Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: "Πηγές Κωστηλάτα ΑΕ", ζαχαροπλαστείο "Διεθνές", λογιστικό γραφείο "Νικόλαος Β. Βασιλείου", αλλά και την ευγενική υποστήριξη του ξενοδοχείου "Grand Serai Congress & Spa", του κέντρου εκδηλώσεων "Λιθαρίτσια" και του καφέ-μπαρ "Diverso" για όλα όσα μας προσέφεραν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά!





Σημείωση: τα αναλυτικά αποτελέσματα βρίσκονται στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπριτζ: 

https://hellasbridge.org/results?clubs=3&from=2023-11-16&to=2023-11-19


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]