ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ για την Έκκληση Βοήθειας προς την Θεοδώρα Γώγου (Εκπαιδευτικό 1οΒάθμιας)


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για την Έκκληση Βοήθειας προς την κ. Θεοδώρα Γώγου (Εκπαιδευτικό 1οΒάθμιας)

21 / 12 / 2023



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραγκιόζη ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ με Έδρα του τη Φιλιππιάδα Δ. Ζηρού, με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμεί να Ευχαριστήσει τις μόλις 5 Σχολικές Μονάδες (3 των Ιωαννίνων και 2 της Άρτας) που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα μας προς την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας για την Έκκληση Βοήθειας προς την κ. Θεοδώρα Γώγου (Εκπαιδευτικό 1οΒάθμιας), όπως ζητήθηκε η συνδρομή μας μετά Έγγραφου Αιτήματος που μας απέστειλε η Καθ' όλα Αρμόδια και Νόμιμη Εκπρόσωπος της κ. Αναστασία Γώγου (αδερφή της).


Μέσα από αυτή μας την προσπάθεια μετά λύπης μας αποκομίσαμε... πως Σπάνια μπορούμε να έρθουμε στη Δύσκολη Θέση εκείνου που ζητά τη βοήθειας μας... και ακόμα ποιο Σπάνια θέλουμε να βοηθήσουμε...!

Ωστόσο αν και Ελάχιστη η Συμμετοχή των μόλις 5 Σχολικών Μονάδων... χάρισε Αγάπη και διατήρησε ζώσα την Ελπίδα της Ευοίωνης Συνέχειας στην παθούσα κ. Θεοδώρα Γώγου, που δίνει το δικό της Δύσκολο Αγώνα για Ζωή στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS Λάρισας!!!


Ο Γολγοθάς της κ. Θεοδώρας Γώγου δυστυχώς θα συνεχιστεί επί μακρού χρόνου... και ευχόμαστε να έχει ένα Αίσιο αποτέλεσμα και όλη τη Ζωή μπροστά της!!!

Ελπίζουμε η επόμενη βοήθεια που θα αναγκαστεί να μας ζητήσει... και που με τη σειρά μας εμείς θα ζητήσουμε σε εσάς... να βρει περισσότερο Αγάπη, Ενδιαφέρον και Στήριξη από όσους ΘΕΛΟΥΝ να Βοηθήσουν με το ελάχιστο των δυνάμεων τους και το μέγιστο της Ανθρωπιάς τους...!




Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, Ευλογημένα και Ειρηνικά Χριστούγεννα με Αληθινή Αγάπη, με Αληθινή Ελπίδα, με Αληθινό Ενδιαφέρον και με Πραγματική Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά στα Δύσκολα που μας απειλούν και που Πρέπει να τα Αντιμετωπίσουμε με Ενότητα, γιατί... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!






Με εκτίμηση

Π. Σ. Καραγκιόζη

ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]