ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

9o World King of Taekwn-do 2023:Με 3 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο ,οι αθλητές του Γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»


 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF

9Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WORLD KING OF TAEKWON-DO 2023

  

Με τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέψανε οι αθλητές του Γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 από το διεθνές πρωτάθλημα  

9ο World King of Taekwn-do 2023 που πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στην Θεσσαλονίκη, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2023.

 Ένα από τα μεγαλύτερα σε συμμετοχή διεθνή πρωταθλήματα παγκοσμίως με τη συμμετοχή 1510 αθλητών, μια πραγματική γιορτή για το άθλημα του Taekwondo ITF που προσέφερε πλούσιο θέαμα και εξαιρετικό επίπεδο ανταγωνισμού σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.


Ένα τριήμερο γεμάτο συναγωνισμό, ένταση και αγωνία για αθλητές, προπονητές και γονείς.

Οι γιαννιώτες αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων κατάφεραν για ακόμη μία φορά να διακριθούν και να επιστρέψουν με δύο τίτλους (Βασίλισσες - χρυσό μετάλλιο) μία Τρίτη θέση, και με τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στη διοργάνωση (MVP) στην κατηγορία γυναικών. Πιο αναλυτικά :


Παπαδιώτη Αικατερίνη : (MVP) Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η φοιτήτρια της Ιατρικής 

                                              Σχολής Ιωαννίνων, στην  Κατηγορία Γυναικών, με 2 Χρυσά 

                                              μετάλλια, στις Τεχνικές Tul 2 Dan και στις Μάχες (sparring) έως 

                                              - 62 κιλά.


Ντούκα Αικατερίνη : Χρυσό μετάλλιο στις μάχες (sparring) στην Κατηγορία Γυναικών - 57 

                                       κιλά η Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. 

                                       Θεσσαλονίκης. 

Σκουλίκας Παντελής: Κατηγορία Ανδρών, Χάλκινο μετάλλιο στις μάχες (sparring)  - 85 κιλά, 

                                       φοιτητής των ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ.


Με πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν καταφέρανε να βρεθούν στα μετάλλια και οι υπόλοιποι αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου, Κασαγιάννης Μιχάλης (φοιτητής του Παιδαγωγικού τμήματος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Θωμάς Σπυρίδων, Θωμά Εύα, Τσιομίδη Μαρία και Τσώλη Νεφέλη.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, δήλωσε: « Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και οι επιτυχίες μας το επιβεβαιώνουν συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλήματός μας και στον εμπνευστή του World King of Taekwon-do κ. Λεούση Νικόλαο καθώς και σε όλους τους εθελοντές που ήταν δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος συγχαρητήρια στους γιαννιώτες αθλητές μας, για την ικανοποίηση και τη χαρά που μας προσφέρουν με τις διακρίσεις τους. 


Θα τελειώσουμε για το 2023 τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing στις 14-17 Δεκεμβρίου 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Καλή επιτυχία λοιπόν στους αθλητές μας και καλή δύναμη με υγεία μέχρι τότε».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» 

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 

www.acproteas.gr                

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]