"Μύρισε" ...Χριστούεγεννα στο (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

 


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργάνωσε για τους σπουδαστές του, ενόφει των εορτών των  Χριστουγέννων, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις  του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος». 

Οι σπουδαστές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου με εορταστική  διάθεση στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα  ελληνικά και σε άλλες γλώσσες, έγραφαν κάρτες με τις ευχές τους σε διάφορες γλώσσες  δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Από την εκδήλωση δεν  έλειψαν οι χριστουγεννιάτικες μυρωδιές αφού πραγματοποιήθηκε και εργαστήριο παρασκευής  παραδοσιακών ελληνικών γλυκών υπό την καθοδήγηση του σεφ, κ. Κώστα Γεροδήμου. 

Εκ μέρους της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την εκδήλωση τίμησε με την  παρουσία του ο Αντιπρύτανης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Δια Βίου  Μάθησης και Πρόεδρος του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., κύριος Ξενοφών Μπήτσικας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]