Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Μετσόβου

 


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.), χοροστατούντων του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωάννινων κ.κ. Μάξιμου και του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Πάτερ Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου η Tελετή Oρκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής του Δήμου Μετσόβου.


Το παρόν, μεταξύ των άλλων σεβαστών προσκεκλημένων, έδωσαν ο  Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κος Σεραφείμ Λιάπης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο απερχόμενος Δήμαρχος Μετσόβου κος Κων/νος Τζαφέας, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς και φίλοι και συγγενείς των εκλεγμένων, και πλήθος δημοτών.



Η νέα Δήμαρχος Μετσόβου κα Μαρία – Χριστίνα Αβέρωφ, στον χαιρετισμό της εκτός των άλλων ανέφερε ότι, «Είμαι η Δήμαρχός σας! Ένας τίτλος τεράστιας τιμής για μένα! Ένας τίτλος που θα τιμήσω και που σας υπόσχομαι να σας κάνω περήφανους για την επιλογή σας. Την ευθύνη την αισθάνομαι τεράστια και το έργο που έχουμε μπροστά μας, απαιτητικό και  δύσκολο. Όμως, συνειδητά πήρα αυτή την απόφαση και η πρόκληση  δε με τρομάζει. Είμαι πανέτοιμη!


Πιστεύω πολύ στις προοπτικές αυτού του τόπου κι επειδή  σε όλη αυτή την προσπάθεια πυξίδα είναι η αγάπη, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε.



Θέλω  ο τόπος μου να αναζωογονηθεί και να γίνει ένας τόπος ευημερίας, ένας τόπος δημιουργίας και χαράς. Κι αυτό αν θέλετε είναι το  μοναδικό μου όνειρο.»


Τόνισε ιδιαιτέρως το ΜΑΖΙ, καλώντας την συμπολίτευση και αντιπολίτευση να δουλέψουν ομαδικά και αρμονικά, και με εποικοδομητικές συζητήσεις να λύνονται τα προβλήματα και να προχωράμε όλοι Μαζί στους στόχους μας. Καταλήγοντας ότι, η σύμπνοια και η συνεργασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αντιμετωπισθούν οι όποιες δυσκολίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]