Ιωάννινα:Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» Σχολικές μονάδες Κρανούλας – Σύλλογος ΕΣΤΙΑ

 



Χριστούγεννα η γιορτή της γέννησης του Χριστού, μια περίοδος που όλος ο χριστιανικός κόσμος περιμένει πώς και πώς να γιορτάσει μαζί με τις οικογένειές του να μοιραστούν εμπειρίες  και να χαρίσουν ο ένας στον άλλον δώρα, όχι αναγκαία κάτι ακριβό αλλά κάτι μικρό που να αποτυπώνει την αγάπη τους.  

Χριστούγεννα η εποχή που γίνεται μεγαλύτερη η επιθυμία των ανθρώπων για βοήθεια προς τους συνανθρώπους τους , για  αλληλεγγύη προς τον διπλανό τους ,είτε είναι γνωστός είτε κάποιος ξένος. 



Τα ίδια συναισθήματα βίωσαν και βιώνουν για άλλη μια χρονιά τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Κρανούλας τα οποία με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των γονιών τους και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)  ΕΣΤΙΑ ετοίμασαν με ενθουσιασμό πολλές χειροτεχνίες που θα πουληθούν  στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/12 από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μιχαήλ Αγγέλου. Τα έσοδα του παζαριού θα δοθούν εξολοκλήρου στον Σύλλογο ΕΣΤΙΑ. 



Όλοι οι μαθητές του Νηπιαγωγείου & του Δημοτικού Σχολείου Κρανούλας καθώς και τα παιδιά από το ΚΔΑΠ του Συλλόγου ΕΣΤΙΑ  σας προσκαλούν να έρθετε και να κάνετε τις αγορές των δώρων σας από το παζάρι τους, στηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο του Συλλόγου.

Δείγμα των κατασκευών μπορείτε να δείτε εδώ

Όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο ΕΣΤΙΑ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα τηλέφωνα 2651023323 και 6977664809. Πληροφορίες Συλλόγου https:https://www.estia-epirus.gr/

Σχετικό βίντεο:  https://drive.google.com/file/d/1ViXfNc-K-KkxShq3dGGcw41zCTT4kmVY/view 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]