Βασίλης Καρράς:Λαοθάλασσα .....στην κηδεία του "βασιλιά" του λαϊκού τραγουδιού ....

 


Γράφει ο Χρήστος Στεφάνου 

Φίλος και θαυμαστής Βασίλη Καρρά

Διαχειριστής σελίδας και ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

" Όρε καψούρα που τραβάτε όλοι σας... "

Σήμερα έπεσε η αυλαία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη τέλεση της εξόδιου ακολουθίας και τη ταφή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος ναι μεν έφυγε για πάντα από κοντά μας, αλλά με τη παρακαταθήκη των τραγουδιών που μας έχει αφήσει με τη δισκογραφία του, θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη καρδιά μας και στις μνήμες μας.

Πλήθος κόσμου απλού από όλα τα μέρη της Ελλάδας και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, έδωσαν το παρόν στη τελευταία μεγάλη συναυλία του!!! Επίσης πλήθος καλλιτεχνικού κόσμου, ήταν στο πλευρό του στο τελευταίο αντίο. Το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σήμερα βούλιαξε από κόσμο και αυτοκίνητα, για το Βασιλιά του λαϊκού τραγουδιού και Άρχοντα της καψούρας Βασίλη Καρρά.


Η ορχήστρα του και φίλοι τραγουδιστές ερμήνευσαν την ώρα του κατεβοδιού μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, παρέα με το πλήθος κόσμου που τους συνόδευε. Το " νύχτα ξελογιάστρα " , το " δε πάω πουθενά " , το " κατεδαφίζεται " , " όταν τα χρόνια σου περάσουν ", ήταν μερικά από αυτά που τον συνόδευσαν στη τελευταία του κατοικία. Επίσης ακούστηκαν με λυράρηδες ποντιακά αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Καρρά που και ο ίδιος λόγω της καταγωγής του, πολλές φορές είχε ερμηνεύσει. Τα δάκρυα στα μάτια του κόσμου δεν είχαν τελειωμό και όλοι μαζί με ένα στόμα, μια φωνή, όλοι έλεγαν το σύνθημα " ΑΘΑΝΑΤΟΣ ".


Σήμερα στον παράδεισο γίνεται πάρτι. Ο Βασίλης συνάντησε όλους τους άλλους μεγάλους καλλιτέχνες, το Καζαντζίδη, το Διονυσίου, το Μητροπάνο, το Βοσκόπουλο, ακόμη και τον πιτσιρίκο όπως τον αποκαλούσε και πολύ αγαπούσε, τον Παντελίδη και τραγουδάνε όλοι μαζί στη γειτονιά των αγγέλων.

Από σήμερα το γνήσιο λαϊκό τραγούδι είναι πιο φτωχό, όμως η παρακαταθήκη τραγουδιών που άφησε στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού ο Βασίλης Καρράς, πολύ σπουδαία και μεγάλη.

Ο δικός μας άνθρωπος, η καψούρα μας έφυγε και θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε ξανά σε ζωντανή επαφή στις πίστες. 

Παντοτινά όμως θα θυμόμαστε τους έρωτες, τις αγάπες μας, τους χωρισμούς, μέσα από τα τραγούδια του, οπότε για πάντα θα είναι στις καρδιές και στο μυαλό μας.

Αιωνία σου η μνήμη Βασίλη Καρρά και καλό παράδεισο στη ψυχούλα σου!!!



Στεφάνου Χρήστος

Φίλος και θαυμαστής Βασίλη Καρρά

Διαχειριστής σελίδας και ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

" Όρε καψούρα που τραβάτε όλοι σας... "





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]