«ΦΩΤΟΡΑΣΗ» Μοτίβα και Υφές /Έκθεση φωτογραφίας /Εγκαίνια Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου


 Η Λέσχη δημιουργικής φωτογραφίας Ιωαννίνων «ΦΩΤΌΡΑΣΗ», με αφορμή τα δέκα χρόνια από την πρώτη της έκθεση το 2013, θα πραγματοποιήσει επετειακή έκθεση Φωτογραφίας στη  Ζωσιμαία Ακαδημία με τίτλο «Μοτίβα και υφές». Η διάρκειά της θα είναι από τις 11 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2023, ώρες λειτουργίας 18:00-21:00. Τα εγκαίνια θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα, 11-12-2023, στις 19:00.


Η Λέσχη δημιουργικής φωτογραφίας «ΦΩΤΌΡΑΣΗ» αποτελεί την πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τη φωτογραφία και ασχολούνται με τα φωτογραφικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής.

Σκοπός της είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και της τεχνικής της, η ανάδειξη των εκφραστικών μέσων και της μαγείας της φωτογραφίας και της φωτογράφισης, η πραγματοποίηση διαλέξεων, σεμιναρίων, προβολών, εξορμήσεων και εκθέσεων, η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης των Ιωαννίνων, η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και αντίστοιχες ομάδες.  Δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 2012.


Το Δ.Σ. της Λέσχης δημιουργικής Φωτογραφίας «Φωτόραση».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]