Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων : Επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Ντουραχάνης


Την Ιερά Μονή Ντουραχάνης επισκέφθηκε ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων .

Σε σχετικό δελτίο Τύπου  αναφέρει :


"Ο Σύλλογος Μεσιτών Ιωαννίνων με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες επισκέφτηκε την Ιερά Μονή της Παναγίας Ντουραχάνης στα Ιωάννινα όπου και έκανε δωρεά χρηματικό ποσό το οποίο συνεισέφεραν τα μέλη του Συλλόγου μας. 


Συνομιλήσαμε με τις αδερφές και τον Θεολόγο κ. Μπότση , μέλη από τα συνολικά 20 άτομα που απαρτίζουν την ψυχή της Ιεράς Μονής . Στην Μονή στην οποία εδρεύει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Άνθος»  διαμένουν 50 παιδιά , εκ των οποίων 35 παιδιά περίπου φοιτούν σε δημοτικό και γυμνάσιο της Μονής , τα υπόλοιπα παιδιά σε Λύκειο στα Γιάννενα. 



Η ερώτηση που κάναμε στον κ. Μπότση και θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε αφορούσε τα οικονομικά κόστη για την λειτουργία της Μονής και πώς ανταπεξέρχονται σε αυτά. 

« Ο αείμνηστος πάτερ Θανάσης μας έλεγε πάντα όταν τον ρωτούσαμε για τα οικονομικά … «έχει ο Θεός….»» μας αναφέρει ο κ. Μπότσης . 

«Με την αγάπη του κόσμου μπορούμε και τα φέρνουμε πέρα» μας αναφέρει .


Έτσι λοιπόν αυτές τις Άγιες Μέρες ας σκεφτούμε όλοι τους ανθρώπους που κάνουν τόσο σημαντικό έργο και ας προσπαθήσουμε με τον δικό μας τρόπο να τους βοηθήσουμε . 


Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]