Θεσσαλονίκη: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη



 Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που πέθανε μετά από εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.


Περίπου στη μια έφτασε στην εκκλησία η σορός του 31χρονου αστυνομικού. Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και κάποιοι εξ αυτών φώναξαν «ήρωας».




Στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού είναι και οι συνάδελφοί που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ που δέχτηκε το χτύπημα με ναυτική φωτοβολίδα. Στο προαύλιο του Ιερού Ναού βρίσκεται άγημα της ΕΛ.ΑΣ.





Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ με καταγωγή από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε και κατέληξε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας.


Ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.



Το «παρών» στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού θα δώσουν μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης κ.α.


Μετά την κηδεία θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντύπα, επ. οδου Χαριλάου – Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

πηγή thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]