Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

 


Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας-

Γιορτή για τον δήμο και τους δημότες

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου  η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας,  στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας. 

Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής, φορείς και δημότες συμμετείχαν στην κορυφαία αυτή διαδικασία η οποία σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στα δρώμενα του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος άνοιξε την τελετή με τις ευλογίες και τις ευχές του προς τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο καθώς και όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου.

Την κορυφαία αυτή στιγμή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Λευκάδας Ξενοφώντας Βεργίνης, Άρτας Χριστόφορος Σιαφάκας, Πάργας Νίκος Ζαχαριάς και Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης, καθώς και σύσσωμοι οι φορείς της περιοχής ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θωμάς Γεωργίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αντώνης Μπέζας, οι προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Ηλίας Μιχάλης και Φανή Μπισκανάκη κλπ.

Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι  των συνδυασμών «Δήμος της καρδιάς μας» και «Ανάπτυξη Τώρα»  ορκίστηκαν με θρησκευτικό  όρκο , ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δίνοντας  όλοι  την υπόσχεση ότι θα εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για το δήμο και τους δημότες.


Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανάπτυξη Τώρα" και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Νίτσας σημειώνοντας ότι θα παλέψει για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν δήμο, δημότες και τοπική κοινωνία, ενώ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας  Κύρλας, δήλωσε ότι ο συνδυασμός θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στο νέο δημοτικό συμβούλιο έχοντας τη δική του φιλολαϊκή αντίληψη για το τι είναι δίκαιο.

Τις ευχές του προς τον κ. Γεωργάκο και σύσσωμο το νέο δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους τοπικούς συμβούλους απεύθυνε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης, σημειώνοντας ότι η συνεργασία αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την πρόοδο του κάθε τόπου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε θερμά όλους  όσοι συνέβαλαν στην ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου στον συνδυασμό "Δήμος της καρδιάς μας" από την πρώτη Κυριακή και για την επόμενη πενταετία.


Ο κ. Γεωργάκος χαρακτήρισε το τρίπτυχο δουλειά, ήθος , σεβασμός ως "πυλώνα" της πρώτης αλλά και της δεύτερης θητείας του.  η οποία υποσχέθηκε ότι θα φέρει την Πρέβεζα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας μίλησε για ένα δήμο όπου δεν περισσεύει κανένας και το χαρακτηριστικό του θα είναι η σκληρή δουλειά και η εξωστρέφεια δηλώνοντας πεπεισμένος ότι στο τέλος της πενταετίας ο τόπος μας θα "πρωταγωνιστεί" σε πολλούς τομείς  δικαιώνοντας πλήρως την εμπιστοσύνη των πολιτών που εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά τον "Δήμο της καρδιάς μας".

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

φωτό facebook Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]