ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Στον Μητροπολίτη ....για το πρόγραμμα LEADER

 


Ο Γενικός Διευθυντής του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» κ. Γεώργιος Θεοχάρης και ο Συντονιστής του Τοπικού Προγράμματος LEADER κ. Ηλίας Μώκος επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να συζητήσουν θέματα συνεργασίας, ιδίως μέσω του προγράμματος LEADER. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε τον Μητροπολίτη σχετικά με τις δραστηριότητες και τα σχέδια του Αναπτυξιακού Οργανισμού. Επιπλέον, ο κ. Μώκος παρουσίασε την στρατηγική του τοπικού προγράμματος LEADER της ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 και τις δυνατότητες που παρέχει το τοπικό πρόγραμμα με έμφαση στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και τη βιώσιμη μεταποίηση προϊόντων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο και να εξετάσουν πιθανές μορφές συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ο Γενικός Διευθυντής της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσω της συνεργασίας με την Μητρόπολη Ιωαννίνων και τη στήριξη του προγράμματος LEADER, μπορεί να προωθηθεί η τοπική οικονομία, να αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική – εκκλησιαστική κληρονομιά, να καταπολεμηθεί η φτώχεια και η ανεργία και να δημιουργηθούν βιώσιμες ευκαιρίες ανάπτυξης και νέες θέσεις απασχόλησης κυρίως των νέων.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων για την ευγενική υποδοχή και τη θετική συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]