Σεμινάριο του Ο.ΜΕ.Δ. στα Ιωάννινα |Κυριακή 28 Ιανουαρίου

 


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ Ο.ΜΕ.Δ. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 

Ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) www.omed.gr διοργανώνει σεμινάριο με θέμα την  «Επίλυση εργασιακών διαφορών στον Ο.ΜΕ.Δ.» απευθυνόμενο στον κόσμο της εργασίας της Ηπείρου 

την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, 10:00 – 13:30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (Παλαιά  Σφαγεία), Μετσόβου & Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα. 

Οι ομιλητές, ο Πρόεδρος του Ο.ΜΕ.Δ. και τρεις Μεσολαβητές & Διαιτητές του Οργανισμού, θα αναπτύξουν  τις διαδικασίες επίλυσης εργασιακών διαφορών εντός του –ανανεωμένου- πλαισίου του Οργανισμού, ενώ  ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις ερωτήσεις και στη συζήτηση με τους συμμετέχοντες. 

Πέραν των συμμετεχόντων εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων, στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και  εκπρόσωποι φορέων της Ηπείρου καθώς και λοιποί ενδιαφερόμενοι, εφόσον δηλώσουν την συμμετοχή  τους, κατά προτίμηση - για λόγους αρτιότερης οργάνωσης - έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στην  ηλεκτρονική διεύθυνση του Ο.ΜΕ.Δ. info@omed.gr 

Συνημμένα αποστέλλεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο παραπάνω email καθώς και  στο τηλέφωνο 2108814922. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]